FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii sunt gata să ia o decizie radicală din cauza stadionului: „Ne mutăm în Colentina. Nu putem juca 20 de ani în ruine!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 13:21

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a anunțat astăzi că ia în calcul să mute echipa pe stadionul din Colentina în cazul în care Compania Națională de Investiții (CNI) nu va începe modernizarea arenei din Ștefan cel Mare.

"Chiar dacă o să mă înjure multă lume, îmi asum lucrul asta. Sunt convins că și peste 2 ani, și peste 3 ani o să fim în aceeași situație, dacă vom face un referendum în ce înseamnă masa de suporteri dinamoviști, eu iau în considerare la modul foarte serios să ne mutăm. Dacă domnul viceprimar poate să facă un stadion modern acolo în Colentina, păi, asta este.

Decât să rămânem în Ștefan cel Mare în ruine încă 20 de ani de aici încolo, putem face un referendum și sunt convins că suporterii dinamoviști, dată fiind proximitatea, nu vor avea nimic împotriva, să ne și mutăm în 2, 3, 4 ani, dar măcar că acolo e un proiect serios și se face un stadion pe care clubul Dinamo îl merită. Știu că e nefiresc să pleci din Ștefan cel Mare, dar nici să fim așa abandonați și lăsați în locul ăla între ruine încă 20 de ani de aici încolo", a spus David la Pro x.

Președintele „câinilor” e dezamăgit că CNI nu începe lucrările mai repede la stadionul Dinamo: „Clubul de fotbal Dinamo nu își dorește bani de la Primărie și nu o să dorim niciodată. Dorim un singur lucru și anume că acest stadion să se facă. Văd acum că se ratează trenul EURO 2020 și investiția de CNI 100%, văd că a apărut o nouă tema în discuție: de la 18.000 sau 20.000 de locuri, nu știu cine a cerut lucrul acesta.

Noi vrem doar ca stadionul să se facă. Viitorul celui mai titrat club de fotbal din România este incert. Uitați-vă ce se întâmplă la Craiova. E absolut anormal când în țară se fac stadioane pentru echipe care aproape nu există, în timp ce pentru cea mai importantă echipa din România există atâtea tergiversări. Vom rată construcția unui nou stadion și cine știe când ne vom întâlni cu asemenea șansă. E o decizie politică, să se așeze la masă și să găsească soluție. Pentru suporteri, pentru sportul românesc nu e important cine îl face, important e să se facă!”.

David greșește!

Deși David declară că Dinamo e cea mai titrată echipă din România, statistica spune altceva. Steaua/FCSB are 26 de titluri, 21 câștigate până în 2003 și 5 după.

Într-adevăr, Dinamo e peste FCSB la un alt capitol: alb-roșii au terminat de 20 de ori pe locul 2, în timp ce Steaua/FCSB a adunat abia 16 locuri secunde.

Citește și:

Rednic, resemnat în ceea ce privește construirea noului stadion Dinamo: „Nimic nu s-a schimbat, doar coșmelia asta care e nouă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (115)
1745flo
1745flo  •  24 Februarie 2019, 11:21
Postat de popescu222 pe 23 Februarie 2019, 21:52

De ce adunati titlurile luate de Steaua cu cele luate de FCSB?

Din servilism deşànțat fata de cioban, fcsbism si gigism?

popescu222
popescu222  •  23 Februarie 2019, 21:52

De ce adunati titlurile luate de Steaua cu cele luate de FCSB?

sala_dalles
sala_dalles  •  23 Februarie 2019, 04:12
Postat de Tcaciuc Dorin pe 22 Februarie 2019, 18:33

Esti din redacția gsp! Ăștia care mă moderați ce și cum vreți! Măcar eu am curaj să mi asum ce scriu , cu identitatea mea! Cu tine o să vorbesc când vei face la fel gsp ule! De ce nu ți moderezi singur com ? Fiindcă ești tu cel ce le scrie și mă moderezi pe mine

Respect !

Vezi toate comentariile (115)
Comentează