FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu, fermecat de Tameş: "E un cîştig pentru echipă, poate fi titular în retur"

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2012 20:23

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a comentat prestaţia "cîinilor" în amicalul cu SV Ried, scor 1-1. Vezi aici o galerie foto de la meci!

"Liviu Ciobotariu a făcut cîteva încercări, pot să dau un singu exemplu: Scarlatache fundaş stînga, care practic a stat pe lîngă
adversar la golul prin care austriecii au deschis scorul. Trebuia să aibă adversarul în faţă, nu în spate. De multe ori la apărătorii români se întîmplă să aibă un moment de ezitare şi adversarul să marcheze.

Tameş e un cîştig pentru echipă, îl poate înlocui pe Cătălin Munteanu, ba chiar poate să aibă şi loc în echipă în retur. E singurul mijlocaş, cu excepţia lui Cătălin, care verticalizează. S-a văzut asta în prima repriză. Poate fi o soluţie în fortificarea primului "11", a spus Cornel Dinu la "Fanatik Show", pe DigiSport.

Cornel Dinu despre..

...Pătraşcu: "A executat mai bine cornerele decît penalty-ul, iar acest lucru dă de gîndit"

...jocul pe benzi: "Mai este mult de lucrat pe benzi. Trebuie lucrat foarte mult tactic pentru a exista conlucrare în triunghiurile dintre mijlocaşi şi atacantul lateral. Nici în prima parte a campionatului nu am stat bine la jocul pe benzi"

...atacanţi: "Mi s-a părut destul de şters Liviu Ganea. Ţucudean a fost mai prezent, în special la mingile aeriene, pentru că are detentă"

...transferuri: "Nu cred că se pune problema venirii lui Goga. Avem deja patru sau chiar cinci atacanţi. Păun va pleca, dar şi aşa există concurenţă pe post"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
skippy5gr
skippy5gr  •  31 Ianuarie 2012, 00:21

da ce mai transfer mai aveti sal luati pe mitea si daminutza liberi de contract si va bateti la titlu.nu avem fundas stanga,mislocas stanga,dreapta.pe cei care ii aveti ii folositi pe posturi care nu au habar.pe bakaj si stoica ii bagati in banda vai de voi.rus si scarlatache sa stiti ca nu sunt multifunctionali.pe munteanu il bagati sa joace pe linie cu kone lati omorat.cat despre mislocas stanga faceti ceva cu alexe ca nu prea mai e pe acolo

luigi_sangealbrosu
luigi_sangealbrosu  •  29 Ianuarie 2012, 19:13

eu cred ca tames este o achiitie foarte buna...dinamo mai are nevoie doar de un jucator pe postul de fundas stanga in res avem o echipa puternica...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează