FOTBAL  »  LIGA 1  »  PANDURII A FOST NEPROGRAMATĂ

Dinu Gheorghe a găsit vinovatul: "Dinamo nu a acceptat amînarea plăţii!"

Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 22:20

Dinu Gheorghe este printre puţinii conducători de club care nu acuză neprogramarea celor de la Pandurii pentru meciul cu Oţelul Galaţi

 

Borcea, Porumboiu, Mureşan şi Iancu au pus tunurile pe Marin Condescu şi Pandurii Tg. Jiu: "blat ordinar", "Condescu a pariat că Oţelul ia campionatul", "Pandurii nu a vrut să joace", sînt doar cîteva dintre acuzaţiile şefilor de club. Chiar şi aşa, Dinu Gheorghe a preferat să nu intre în această horă: "Dacă regulamentul a fost aplicat corect, asta este. Nu face bine competiţiei, dar nu este nimic de făcut. Nu consider că Oţelul cîştigă acest campionat la masa verde", a spus preşedintele Rapidului la Fanatik Show.

Acesta a continuat şi a spus că singura echipă care a creat această situaţie este Dinamo: "Dinamo putea foarte bine să accepte o amînare în acest caz. Cei de Pandurii au cerut să achite acea datorie mai tîrziu. Din punctul meu de vedere, Dinamo a dinamitat această decizie", a continuat Dinu Gheorghe.

400.000 de euro este datoria celor de la Pandurii către clubul Dinamo

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (26)
rapid4gl
rapid4gl  •  24 Februarie 2011, 13:01

Da prosti ca voi rar se mai gasesc....acuzati otelul de blat dar voi puteati sa faceti meciul sa se joace,puteati accepta amanarea si se juca meciul si dak nu va plateau pierdeau la masa verde urmatorul meci.....iq de caine

dinamodog
dinamodog  •  23 Februarie 2011, 20:44

dar ce te intereseaza pe tine cui amana DINAMO datorile si cui nu

valicor2005
valicor2005  •  23 Februarie 2011, 20:42

Voi de ce ati platit datoria lui brasov ,daca sunteti asa de destepti,dar ce sa mai discutam despre cei care nu gindesc!Domnule vama te credeam mai destept dar in felul cum ai pus problema esti prea id..t !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează