FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dinu Gheorghe: "Acum nu mai sînt probleme cu banii, dar vor apărea în curînd, cînd va trebui să plătim salariile"

Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 februarie 2011 16:04

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, s-a răzgîndit! Nu-l mai suspendă pe Rui Duarte dacă jucătorul revine în Grant, ci îl va amenda doar. Oficialul clubului din Grant a mai vorbit despre interesul echipei sale pentru Iliev, cantonamentul din Antalya şi situaţia financiară a Rapidului.


"O să mă duc după Rui Duarte şi o să-l găsesc eu, nu vrem să-l suspendăm, va fi doar amendat, dacă vine, binenţeles. O să-l conving eu să vină.

Sîntem interesaţi de Iliev, dar numai dacă va fi declarat jucător liber de contract vom face o ofertă. Totuşi, pînă va deveni Iliev liber, foarte probabil vom avea deja un fundaş, un jucător tînăr, de la naţionala de tineret", a spus preşedintele giuleştenilor.


* despre cantonamentul din Spania: "Sîntem mulţumiţi de stagiul de pregătire, sîntem gata de retur, avem încredere în forţele noastre".

* despre Herea: "Cred că el  va fi golgeterul campionatului, mai ales acum că a plecat Stancu".

* despre oferte pentru fotbaliştii din Grant: "Nu a existat nici o ofertă pentru nici un jucător, doar prin presă au apărut astfel de informaţii, speculaţii, plus diverşi agenţi care s-au jucat cu vorbele".

* despre gestul lui Rădoi, care şi-a lovit un adversar fără minge: "Gestul său a fost unul urît, dar trebuie înţeles, trece prin momente grele. Nu e uşor să joci printre străini, nu trebuie judecat prea aspru".

* despre evoluţia lui Mutu, pentru Fiorentina: "M-a bucurat jocul său, chiar dacă, individual, nu a avut mari realizări. S-a văzut însă dorinţa de a juca fotbal"

* despre adversari: "Nu m-am uitat la meciurile amicale disputate de contracandidate, dacă Gigi nu s-a uitat, eu de ce le-aş fi urmărit?!"

* despre Bakaj, fotbalistul lăudat de dinamovişti: "La Dinamo nu sînt 11 Bakaj, să-l vedem cum evoluează în meciurile oficiale, va trece timp pînă se va adapta".

* despre situaţia financiară a Rapidului: "Acum nu mai sînt probleme cu banii în Giuleşti, dar vor apărea în curînd, cînd va trebui să plătim salariile. Problema cu telefoanele a fost o neînţelegere, jucătorii nu au abonamente de la club, doar angajaţii au. Am întîrziat o zi cu plata, din vina mea, pentru că am uitat să semnez un ordin de plată, şi au fost oprite telefoanele 3 ore"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
liliacu
liliacu  •  14 Februarie 2011, 20:01

a ajuns nea giorge la fundul sacului,poate ne faci o surpriza si duci rapidu in b undei e locul

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  14 Februarie 2011, 16:14

Rromi mai multi sunt pe ghencia decat pe Giulesti...altceva ce sa ziceti de Rapid?...Rapidul n-a fost echipa clanului ceausescu,Rapidul n-a luat jucatori cu japca,amenintandu-i cu armata,Rapidul a castigat mereu pe teren,nu cu ajutorul arbitrilor si al jocurilor de culise.

crystyanbet
crystyanbet  •  14 Februarie 2011, 16:09

toti neavenitii ca paul isi dau cu parerea cand ei sunt in groapa din ghenacea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează