LIGA 1  ·  RAPID

Dinu Gheorghe despre Buga: „Nu-l vînd fără noi!”

Articol de , - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

Giuleştenii i-au stabilit preţul lui Buga, 500.000 de euro, dar Dinu Gheorghe îi atenţionează pe alb-vişinii că au nevoie de acordul Braşovului

Mugurel Buga a fost anunţat marţi că trebuie să-şi caute echipă, iar ieri i-a fost fixat şi preţul: 500.000 de euro! "Va primi o hîrtie, în zilele următoare, ca să-şi poată găsi mai uşor un angajament", a explicat Grigore Sichitiu, directorul general adjunct al Rapidului.

Dinu Gheorghe, preşedintele lui FC Braşov, club care deţine jumătate din drepturile federative asupra fotbalistului de 30 de ani, le atrage atenţia giuleştenilor: "N-au cum să-i stabilească sumă de transfer lui Buga şi nici nu pot să-l cedeze vreunui alt club fără acordul lui FC Braşov, aşa că noi îi aşteptăm pe cei de la Rapid cu oferte concrete pentru jucător!".
Gruparea de sub Tîmpa e printre cele interesate de serviciile atacantului, alături de FC Vaslui, dar ardelenii au avantajul că deţin 50 la sută din jucător, ceea ce înseamnă că ar trebui să achite doar 250.000 de euro în schimbul lui. "Pele" a fost transferat în Giuleşti de la Braşov în decembrie 2004

"Aştept un document oficial din partea clubului, în care să mi se precizeze clar suma pe care o vrea Rapid în schimbul meu"
Mugurel Buga

"Aşteptam mai mult de la Buga, dar în cantonamentul din Portugalia mi-a lăsat impresia că este delăsător!"
Mircea RednicFlorin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (2)
 •  07 Februarie 2008, 12:32

Psss. mugurel... psssss.... mugurele! Auzi, mugurele? mugurel! Asa, fii atent... hai acasa!... mugurele! nu te-ntoarce! mugurele! pss! HAI ACASA!!!

 •  07 Februarie 2008, 10:05

Asa si este Buga in ultimul an si jumatate. delasator. Joaca pentru a trece timpul, era vremea sa plece in alta parte pentru ca un jucator de valoarea lui era pacat sa nu prinda nici primul 18, daramite primul 11. Rednic ia facut un mare bine. La Rapid chiar se pierdea, numai juca nimic.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1