FOTBAL  »  Superliga  »  BRĂNEŞTI - RAPID 0-0

Dinu Gheorghe şi Lazăr, înjuraţi de fanii Rapidului

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 19:08

Fanii Rapidului nu acceptă rezultatul, 0-0, obţinut de giuleşteni pe terenul celor de la Brăneşti şi şi-au manifestat nemulţumirea prin injurii la adresa lui Costin Lazăr şi Dinu Gheorghe

 

Introducerea în teren a lui Costin Lazăr nu a fost privită cu ochi buni de fanii giuleşteni, mai ales că acesta nu a adus nimic în plus jocului echipei lui Marius Şumudică. Astfel, fanii prezenţi la stadionul din Chiajna i-au înjurat la finalul partidei pe preşedintele echipei şi pe mijlocaşul central.

În schimb, numele lui Marius Şumudică a fost scandat la galeria Rapidului, precum şi cel al lui Daniel Pancu.

Ieri, Şumudică a anunţat în conferinţa de presă că nu este de acord cu revenirea lui Lazăr (hotărîta de conducere) la prima echipă şi îl va bagă în teren doar dacă cei din conducere îi vor cere asta.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
alex.alex
alex.alex  •  15 Aprilie 2011, 11:24

pai tu ai creat situatia asta la Rapid mai nulitate de antrenor.... pleaca si tu si aia care iau bani de la tine sa iti scandeze numele... nu vezi ca nu esti antrenor , dai vina pe jucatori ca nu joaca.... pai ce sa joace cand tu nu ai nici o tactica de joc ??? ce sa joace daca tu nu ii inveti nimic ?? PLEACA TU SI VAMA si sa il luati si pe coman ............ ANTRENOR DE SERIE C....... Si antrenorule de serie C degeaba esti Rapidist daca nu esti si antrenor , asa ca pleaca singur daca vrei binele Rapidului !

mgucianu
mgucianu  •  15 Aprilie 2011, 09:43

Sumi, LASA-NE!!!Du-te la indieni si antreneaza !

octavianus
octavianus  •  15 Aprilie 2011, 09:21

Sumudica daca esti Rapidist adevarat LASA-NE, deja ai inceput cu scuzele ca nu iti dai demisia ca ai de dat bani ca nu mai raspunzi de obiective, ESTI ZERO ca antrenor, Dle.COPOS pana nu este prea tarziu salvati Rapidul de amatorism de circ si de compromiterea totala. Indraznesc si o solutie BERGODI caracter, profesionalism, a plecat ne invins din Giulesti. FZR !!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează