Comentarii (13)
alex.alex
alex.alex  •  15 Aprilie 2011, 11:24

pai tu ai creat situatia asta la Rapid mai nulitate de antrenor.... pleaca si tu si aia care iau bani de la tine sa iti scandeze numele... nu vezi ca nu esti antrenor , dai vina pe jucatori ca nu joaca.... pai ce sa joace cand tu nu ai nici o tactica de joc ??? ce sa joace daca tu nu ii inveti nimic ?? PLEACA TU SI VAMA si sa il luati si pe coman ............ ANTRENOR DE SERIE C....... Si antrenorule de serie C degeaba esti Rapidist daca nu esti si antrenor , asa ca pleaca singur daca vrei binele Rapidului !

mgucianu
mgucianu  •  15 Aprilie 2011, 09:43

Sumi, LASA-NE!!!Du-te la indieni si antreneaza !

octavianus
octavianus  •  15 Aprilie 2011, 09:21

Sumudica daca esti Rapidist adevarat LASA-NE, deja ai inceput cu scuzele ca nu iti dai demisia ca ai de dat bani ca nu mai raspunzi de obiective, ESTI ZERO ca antrenor, Dle.COPOS pana nu este prea tarziu salvati Rapidul de amatorism de circ si de compromiterea totala. Indraznesc si o solutie BERGODI caracter, profesionalism, a plecat ne invins din Giulesti. FZR !!!

ciupi0812
ciupi0812  •  15 Aprilie 2011, 08:41

vad ca fanii shumudisti ai rapidului incep sa dicteze pe-acolo, iar asta se vede si din ultimele rezultate. sau lucrurile stau tocmai invers si shumudistii vor de fapt sa-l scoata basma curata pe idolul lor ?! cert este ca rapidul n-a mai jucat de ani buni in halul pe care il arata la ora actuala. cu sau fara lazar, dar nu stiu si daca fara sumudica lucrurile ar sta la fel, fiindca nu fanii, ci purtatorii de crampoane evolueaza pe dreptungiul amarat al ligii bezmitice.

bunicu
bunicu  •  15 Aprilie 2011, 08:36

Nu Sumudica joaca in teren nu el trebuie sa dea gol.Ce ar trebui sa faca Sumudica sa regleze picioarele jucatorilor sa dea bine in minge sa intre in poarta?Toata echipa joaca fara ambitie la meciul cu Craiova cu cita ambitie au jucat craiovenii cei drept ca au fost salvati si de portar .Aseara pe linga nesansa a fost si un teren de polo.Asta avem cu asta defilam iar despre Lazar nu mai are ce cauta in teren este expirat deja. Asa a facut tot returul cit a jucat numai cartonase galbene si rosii si accidentari inchipuite,cred ca a fost sfatuit rau de Andone.

giussybaratky23
giussybaratky23  •  14 Aprilie 2011, 23:21

Sumudica si Lazar, ADIO!!!

cpt.piratescu
cpt.piratescu  •  14 Aprilie 2011, 20:43

daca ii bate timisoara il injura ei si pe sumudica.

prophetu
prophetu  •  14 Aprilie 2011, 19:55

oare cu cat sunt platiti norduletii intunecati sa il sustina asa orbeste pe marele ZERO sumudica....

kristian22rubio
kristian22rubio  •  14 Aprilie 2011, 19:50

boschetarii .asa zis suporteri de la acest meci au incurajat echipa din min 1 pana la finalul meciului...exact cand s-a pus capat meciului si-au adus aminte de neamurile lui Dinu si a lui Lazar care nu au nici o vina...au incurajat echipa ca niste sclavi, boschetari etc, iar echipa nu mergea in nici un fel si pe mine ma durea capul cand acesti boschetari cantau " haide rapid, haide rapid..." exact ca niste sclavi saraci, si echipa facea balet.....iar vampirul de Sumi l-a bagat pe Lazar in min 65 ca sa nu se sparga toate farfuriile in capul lui...ca el nu mai este raspunzator de rezultate...pleaca vampirule din Giulesti

kostea
kostea  •  14 Aprilie 2011, 19:49

De ce l-or fi injurat pe Lazar nu inteleg? Dupa ce a intrat s-a limpezit jocul la mijloc, nu se mai juca cu pasa lunga, i-a pus mingea pentru sut lui Sburlea, dar el se gandea la castraveti... Pacat ca n-a fost folosit din primul minut. Terenul execrabil, trebuiau jucatori de lupta, mai putin tehnici, dar mai bataiosi. Iar atacantii=varza. As fi jucat cu Lazar din primul minut la mijloc si cu Herea atacant ca e singurul care mai are sanse in fata portii.

  • 1
  • 2
Comentează