FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 4-1

Dinu Todoran, după schimbarea efectuată la pauza meciului cu CSU Craiova: „A văzut și el cum e la Steaua”

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Dinu Todoran, antrenorul vicecampioanei, e încântat de prezența fanilor pe Arena Națională. +35   FOTO
FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Dinu Todoran, antrenorul vicecampioanei, e încântat de prezența fanilor pe Arena Națională.

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 00:06 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 00:48

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1. Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, e încântat de prezența fanilor pe Arena Națională.

Toate detaliile despre FCSB - CSU Craiova, AICI!

Dinu Todoran și-a lăudat elevii după cel mai bun meci al sezonului. Antrenorul vicecampioanei îl așteaptă și pe fundașul central Paulo Vinicius și a explicat înlocuirea atacantul Andrei Dumiter (22 de ani), după doar 45 de minute. 

Dinu Todoran, concluzii după FCSB - Universitatea Craiova: 

„E o plăcere pentru mine să văd cum se pregătesc jucătorii. Eu îi ajut tactic. Pe faza de atac e ușor. Cum am pregătit jocul rămâne între noi. 

I-am zis lui Moruțan să dea la poartă, lovește mingea extraordinar. Mă bucur că a marcat un gol senzațional, mă bucur și pentru suporteri. La fiecare meci din acest sezon au venit alături de noi, s-au bucurat și e un lucru pozitiv. 

Am soluții, sunt bucuros. A intrat Florinel, va fi mai bine, revine și Olaru. Rămâne de văzut dacă vine și Vinicius. Dacă domnul Becali îl va aduce, e bine venit, ca orice jucător de valoare. 

E senzațional să ai acești suporteri! Peluza Nord e cea mai tare galerie! Dumiter, pentru primul meci, a fost ok. A văzut și el ce se întâmplă la Steaua, n-a mai jucat cu atât de mulți suporteri în tribune. Așteptăm pe viitor să marcheze. 

E un mare avantaj că vom juca în Armenia cu Șahtior, în Kazahstan am fi jucat pe sintetic”, a declarat Todoran la Telekom Sport.

10.123 de spectatoriau fost prezenți pe Arena Națională

Cele mai tari imagini din partida FCSB - CS Universitatea Craiova:

Darius Olaru și Iulian Cristea
Dragoș Bon
+31 FOTO

VIDEO Peluza Nord, din nou alături de FCSB:

Clasamentul actualizat din Liga 1

Citește mai multe știri despre întâlnirea FCSB - Universitatea Craiova:

GOLAZO! Moruțan a marcat golul începutului de sezon

FCSB - CSU Craiova 4-1. Olimpiu Moruțan, show total la interviuri: „Am jucat prost ca să mă lase nea Gigi mai ieftin”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  26 Iulie 2021, 08:56

.NU ANTRENORUL E VINOVAT CI PATRONUL(CARE FACE AVERI NU PRFORMANTA) A CUMPARAT JUCATORI DE DOUA SURCELE(DE CITVA BANUTI SI A VINDUT CE E MAI BUN PE MILIOANE) EXEMPLU CICALDAU ACUM. ..............3/4 DIN JUCATORI AU VALOARE DE DIVIZIA C ASA CA POATE ADUCE 1000 DE BOLONI CA TOT ASA VA FI .DEMISIA TREBUIE DIRECTIONATA CATRE FINANTATOR SI CONDUCERE NU ANTRENORI Toti antrenorii buni au fost schimbati la Craiova ca nefiind *** numai Rotaru a ramas in picioare ca fiind bun asa va fi si cu Bioloni .Circul cu schimbarea antrnorului ii linisteste pe frasieri .Ce fac organele locale primaria ..doarme si se trezeste cind se schimba antrenorul Pai asa e la Cluj care are cel mai bun menesment din tara iar Craiova cel mai prost? Cit timp Craiova nu va avea un menesment corect va schimba sute de antrenori ca sa linisteasca fraierii Menesment a la Craiova;schimbi antrenorul cind joci in cupele europene?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calicon
calicon  •  26 Iulie 2021, 02:09

neica nimeni

Vezi toate comentariile (2)
Comentează