FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinu Todoran aplaudă vizita lui Gigi Becali la baza echipei: „Abia îl aștept, dă acea energie pozitivă”

Dinu Todoran, antrenor FCSB
Dinu Todoran, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 14:34 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 15:03

Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul de la FCSB, a susținut o conferință de presă înainte de meciul din Europa Conference League cu Șahtior Karagandy.

  • FCSB - Șahtior Karagandy, meciul tur din runda 2 preliminară a competiției Europa Conference League, va avea loc joi, 22 iulie, de la ora 21:30, și va fi televizat de Pro TV.

Todoran și-a avertizat elevii că dacă nu vor fi pe deplin concentrați adversarul de joi le-ar putea pune probleme, în ciuda diferenței de valoare.

Antrenorul vicecampioanei speră să aibă parte de o susținere masivă din partea suporterilor și spune că prezența lui Gigi Becali la baza echipei va îmbunătăți moralul jucătorilor.

Todoran a abordat și subiectul transferurilor și spune că s-ar bucura ca FCSB să îl transfere pe Constantin Budescu, în prezent fotbalistul echipei saudite Damac Club.

Dinu Todoran, conferință de presă înainte de FCSB - Șahtior Karagandy

„Avem un meci extrem de important, într-o nouă competiție. Obiectivul nostru este să mergem în grupe, avem o presiune mare, dar pozitivă. Ne dorim să câștigăm, să îmbunătățim coeficientul, iar din punctul meu de vedere suntem favoriți. Întâlnim o echipă foarte bine organizată, foarte determinată, ei sunt în timpul campionatului, dar suntem peste ei ca valoare. 

Mâine seară trebuie să fim 100% conectați la acest meci, nu va fi ușor. Vom avea aportul suporterilor, vreau să mulțumesc galeriei care ne-a încurajat la Botoșani chiar și după meci, deși nu am câștigat. Sper să vină cât mai mulți suporteri să ne încurajeze din primul până în ultimul minut.

Diferența dintre cele două echipe este mare, dar ați văzut și CFR-ul cum s-a chinuit în meciul retur (cu Borac Banja Luka, n.r.) deși a avut o sumedenie de ocazii. Trebuie să fim foarte atenți, mai ales pe faza defensivă, să nu le dăm nicio șansă, iar pe faza de atac să fim mult mai lucizi la finalizare. Valoric suntem peste.

Obiectivul nostru este să intrăm în grupe, asta este primordial. Îmi doresc și să ieșim din grupe. Știți care este obiectivul domnului Becali, încercăm să îl îndeplinim. Trebuie luat pas cu pas, primul obiectiv este să intrăm în grupele Conference League, iar în campionat să câștigăm, să ne batem la titlu. Trebuie să fim montați 100%, să câștigăm aceste două partide”, a declarat Todoran. 

Karagandy este o echipă agresivă, dar dacă suntem 100% conectați la joc, nu vom avea probleme. Pe cei din Ucraina (n.r. - Kolos, posibila adversară din turul 3 preliminar) nu i-am văzut deocamdată.

- Dinu Todoran, FCSB

Alte declarații tari ale antrenorului de la FCSB:

Orice jucător valoros ar fi binevenit la noi, momentan suntem bine pe toate compartimentele. Vă dați seama, ca antrenor l-aș dori pe Budescu, dar totul depinde de domnul Becali. Aici lucrăm într-o echipă, cu MM, cu nea Gigi, ca echipa să arate cum dorește dânsul.

Vedem la ora meciului ce va juca Cordea.

Antrenez la cea mai galonată echipă, la Steaua. Oricine își dorește să antreneze aici, cu siguranță. Reghe a făcut performanță aici, este un antrenor pe care suporterii îl iubesc. Mi-aș dori și eu să am performanțele lui. Normal că există presiune, sunt la o echipă mare. Fiind la început de carieră, îmi doresc și eu să am rezultatele lui și automat aș fi și eu iubit de suporteri. E normal să se vorbească de înlocuitori, ca antrenor trebuie să câștigi meciurile. Nu mă deranjează ce apare în presă.

Ondrasek se simte foarte bine, nu era nici el mulțumit de el. Este un lucru pozitiv, își dorește foarte mult. Am un grup foarte unit, foarte valoros, care își dorește foarte mult să facă performanță.

Domnul Becali de câte ori a venit la echipă a ridicat moralul. Nu a mai venit de când sunt eu, dar a fost cu alți antrenori. Nu mă deranjează, abia aștept să vină dânsul la noi la echipă. Dă acea energie pozitivă.
- Dinu Todoran, antrenor FCSB

Mai multe știri despre FCSB:

Semne de întrebare după ultimul transfer efectuat de FCSB: „De ce a vrut să scape Sepsi de el?”

Absență grea pentru FCSB » Olaru ratează meciurile din Conference League și derby-ul din Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kikostel
kikostel  •  21 Iulie 2021, 15:51

Respect, Todoran! Va demonstra că performanțele de până acum nu sunt întâmplătoare. Mare antrenor, imens caracter!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close