FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Semne de întrebare după ultimul transfer efectuat de FCSB: „De ce a vrut să scape Sepsi de el?”

Andrei Dumiter (în prim-plan), la Sepsi OSK
Andrei Dumiter (în prim-plan), la Sepsi OSK

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 09:26 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 10:41

Ionel Dănciulescu (44 de ani) și Helmut Duckadam (62) au comentat transferul lui Andrei Dumiter (22) la FCSB.

FCSB realizează transferul dorit cu insistență de Gigi Becali. GSP.ro a anunțat în exclusivitate că vicecampioana României s-a înțeles cu Sepsi OSK pentru transferul tânărului jucător de atac, în schimbul căruia Gigi Becali va plăti 350.000 euro și le va lăsa covăsnenilor 20% dintr-un viitor transfer.

Duckadam îl avertizează pe Dumiter: „Să marcheze în primul joc, altfel va avea soarta celorlalți”

„Toți antrenorii vin la FCSB deși știu ce se întâmplă acolo, cum se derulează lucrurile. Probabil și jucătorii vin pe aceeași idee, «lasă că poate eu o să reușesc, nu o să mi se întâmple ce i s-a întâmplat celui dinaintea mea»”, a declarat Ionel Dănciulescu, în vreme ce Helmut Duckadam s-a întrebat cum de Sepsi a fost atât de ușor de convins să renunțe la jucător:

„A fost împins puțin din spate, dar de ce a vrut Sepsi să scape de el? Sepsi joacă în Europa, mă gândesc că ar avea nevoie de jucător. Eu sper pentru el să marcheze în primul joc, altfel va avea soarta celorlalți. În ultima perioadă nu prea a jucat nicăieri, e șansa lui”, a declarat Duckadam la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Andrei Dumiter, un gol în ultimul sezon 

În vârstă de 22 de ani, Andrei Dumiter este fost internațional român U18. A adunat 9 meciuri, un gol și două pase decisive în sezonul trecut la Sepsi. Postul său de bază este acela de extremă dreapta, dar a fost utilizat de câteva ori și ca atacant central.

În startul noului sezon, Dumiter a evoluat 10 minute în Sepsi - Clinceni 2-0.

De ce a refuzat inițial Andrei Dumiter transferul la FCSB:

Am discutat cu mulți oameni care m-au ajutat, cred că am luat decizia bună. Nu-mi pare rău că n-am mers acolo! Păi, sunt la echipa de pe locul 4 și cred că puteam fi mai sus dacă nu aveam acele probleme cu Covidul. Cu mai multă liniște, cred că puteam fi pe podium. 

Nu vreau să mă raportez la ce a fost acolo. În primul rând, m-am analizat pe mine și așa mi-am dat seama că îmi e mai bine să rămân la Sfântu Gheorghe. 

Când mi s-a propus să vorbesc cu domnul Becali, deja era luată decizia și am zis că nu mai are rost să discutăm.

Andrei Dumiter (6 iulie)

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB își caută „casă” » Clubul lui Becali, alungat de un joc pe calculator!

Absență grea pentru FCSB » Olaru ratează meciurile din Conference League și derby-ul din Liga 1!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
deusdat
deusdat  •  21 Iulie 2021, 12:17

Gigi simte în ceafă răsuflarea fierbinte a Stelei. Ziua Judecății se apropie!

vasileroaita
vasileroaita  •  21 Iulie 2021, 11:56
Postat de nebraska_filipineza pe 21 Iulie 2021, 11:02

toti iau jucatori liberi de contract, numai gigi ia pe bani si se dovedesc mai slabi decat cei liberi, pe urma nu stie cum sa scape de ei...omul are in cap numai 'iau cu 2 - 300.000 si vand cu 5 milioane'...degeaba a luat banu' pe Man daca n-a adus 2-3 jucatori care sa securizeze axul central, dar gigi stie cel mai bine, vara viitoare o sa spuna ca s-a distrat

Poate nu a luat banul pe Man... Gurile rele spun ca l-au "facut" verii sai (si) la acest transfer! Si multi jucatori sunt liberi de contract nu pentru ca nu ar fi buni. Dar nu semneaza prelungire de contract pentru a merge la alta echipa pe salariu mai mare, deoarece noul club nu plateste pentru transfer.

nebraska_filipineza
nebraska_filipineza  •  21 Iulie 2021, 11:02

toti iau jucatori liberi de contract, numai gigi ia pe bani si se dovedesc mai slabi decat cei liberi, pe urma nu stie cum sa scape de ei...omul are in cap numai 'iau cu 2 - 300.000 si vand cu 5 milioane'...degeaba a luat banu' pe Man daca n-a adus 2-3 jucatori care sa securizeze axul central, dar gigi stie cel mai bine, vara viitoare o sa spuna ca s-a distrat

Vezi toate comentariile (7)
Comentează