FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum a fost anticipată în redacția GSP, din glumă, numirea lui Todoran la FCSB: „M-am uitat în jur, speriat! A sunat ca o farsă”

Gigi Becali a decis azi că noul antrenor de la FCSB va fi Dinu Todoran (42 de ani), liber de contract după despărțirea de CSM Slatina.
Gigi Becali a decis azi că noul antrenor de la FCSB va fi Dinu Todoran (42 de ani), liber de contract după despărțirea de CSM Slatina.

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 22:45 / Actualizat sambata, 22 mai 2021 12:38

Gigi Becali a decis azi că noul antrenor de la FCSB va fi Dinu Todoran (42 de ani), liber de contract după despărțirea de CSM Slatina, ulterior retrogradată în Liga a 3-a.

Mutarea anunțată în această seară de patronul FCSB fusese anticipată, în glumă, în redacția Gazetei Sporturilor.

Dinu Todoran,  antrenor “la ghici”

Prezent în studioul Digi Sport, jurnalistul GSP Remus Răureanu a povestit discuția care a avut loc azi în redacția Gazetei, episod care arată cât de superficială e procedura de alegere a antrenorului la FCSB. 

„E incredibil! Vorbeam azi în redacție cu Cătălin Țepelin, șeful ziarului. Ne-am amintit cum a fost numit Vintilă la FCSB: Becali nu avea variante mai bune, prin urmare s-a uitat pe o listă cu antrenori care abia obținuseră licența PRO și a zis «A, uite, pe Vintilă ăsta îl pun».

Ne-am gândit că poate repetă schema, așa că Țepelin a căutat lista cu cei mai recenți absolvenți cu licență PRO, s-a uitat pe ea și a zis: Todoran va fi! Acum, când l-am auzit pe Gigi Becali spunând aici în direct că tocmai Todoran va fi noul antrenor al echipei, m-am uitat în jur, speriat! A sunat ca o farsă. Noi făcuserăm o glumă când am pus degetul pe Todoran, dar iată că el chiar va fi antrenor”, a spus Remus Răureanu.

Pe lista cu antrenori care au obținut licența PRO, analizată în glumă în redacția Gazetei, se aflau: Laszlo Balint, Florin Bratu, Octavian Chihaia, Nicolae Constantin, Nicolae Croitoru, Costin Curelea, Răzvan Erimia, Irina Giurgiu, Dorin Goian, Nicolae Grigore, Marius Măldărășanu, Adrian Mutu, Valentin Negru, Mirel Rădoi, Daniel Sima, Valentin Suciu, Dinu Todoran și Cristian Todea.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 21 mai » Contează antrenorul din acte la FCSB?

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, mutare-ȘOC: Dinu Todoran antrenor la FCSB! „L-am ales pentru că atunci când l-am sunat era la biserică

Gigi, pe astea le-ai văzut?! Ce spunea Dinu Todoran despre o colaborare cu Becali: „N-are ce căuta în vestiar. Eu am principii, nu poate face el schimbările”

Declarațiile lui Dinu Todoran care îi vor înfuria pe fanii FCSB: „Sunt dinamovist de mic! Regret și că nu am jucat pentru Rapid, pe Giulești”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  22 Mai 2021, 21:36

Daca-i scoatem din lista pe Mirel Radoi si Adi Mutu, chiar daca la FCSB ar fi numiti toti ceilalti de-o data, situatia ar fi aceeasi, A1 ar fi tot GB!

dansy
dansy  •  22 Mai 2021, 09:33

Mai baieti de la GSP azi este finala cupei Romaniei,daca ati uitat! Putin respect pentru aceasta competitie importanta ar fi necesar din partea voastra. A.....! joaca Universitatea si Astra si nu FCSB!Nu va este rusine? Jumatate de ziar este despre Becali si un antrenor slab si fara coloana vertebrala!Halal jurnalism si lipsa de respect pentru suporterii Astrei si ai Universitatii Craiova!

394966434424757
Mihai Dinu  •  21 Mai 2021, 23:58

Sigur cineva din redactie nu i a dat telefon lui G.Becali?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close