FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 3-3

Dinu: "Tot Făureiul nu face 3,5 milioane de euro, cum să plece Bănel pe atît?"

Banel Nicolita, Nicolita, Steaua
Banel Nicolita, Nicolita, Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Cornel Dinu, administratorul-delegat al lui Dinamo, a comentat declaraţia lui Gigi Becali, conform căreia Steaua ar avea o ofertă de 3,5 milioane de euro pentru Bănel Nicoliţă.

"Doamne fereşte! Am auzit că Bănel Nicoliţă se vinde cu 3,5 milioane de euro. Păi tot Făureiul nu face 3,5 milioane de euro! Pe Nicoliţă nu dă nimeni nici un ban, el poate face acolo un 300-400.000 de euro, cu indulgenţă papală.
Bănel e cu şantierul, cu munca. Poate ajunge în Azerbaidjan sau în Bangladesh",  a spus Cornel Dinu la "Băieţii de la 7", la Telesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
anonimx17
anonimx17  •  16 Iunie 2010, 00:51

dinule tata..esti un handel mare:))..banel face kt juma de lot de la dinamo:-j..nu exista jucator in romania mai muncitor k el..poate exagereaza gigi la 3,5 mil da 1,5 tot merita:) nu 300-400 de mii cum zice dinu...

 •  28 Aprilie 2010, 22:07

de educatie si lipsa de bun simt.intr-o perioada in care mutu este suspendat pentru dopaj scandalurile despre jucatorii de nationala de la dinamo care se comporta complet neprofesionist fata de club sunt in toi,veniti si vorbiti despre un jucator care este model pentru toti tinerii fara posibilitati materiale deosebite din romania.tinerii saraci din romania au dreptul sa spere ca intr-o zi prin munca si fara fite vor ajunge sa joace in ucl si la CE fara sa se cosidere ca au valoare de BANGLADESH

 •  28 Aprilie 2010, 21:56

dle dinu e pacat ca un intelectual pe care il consideram cu ceva timp in urma a ajuns sa ma dezamageasca atat de crunt.recunosc ca sunt un suporter al echipei de fotbal steaua bucuresti si nu cred ca este o rusine asta precum nu este o rusine sa fii suporter al oricarei echipe din romania.consideratiile pe care le-ati facut la adresa lui nicolita nu va fac cinste si demonstreaza inca odata ca vorbele frumos mestesugite nu scot la suprafata o inteligenta deosebita ba dimpotriva o lacuna

Vezi toate comentariile (40)
Comentează