FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - ASTRA 2-1

Dinu Vamă nu renunţă: ”Să nu mă facă Becali să vorbesc despre ingineriile financiare pe care le face la Steaua”

Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 aprilie 2012 17:04

Dinu Gheorghe, preşedintele de la Astra Ploieşti, i-a răspuns lui Gigi Becali după ce acesta l-a acuzat că formaţia condusă de el a făcut blat la Vaslui şi a pierdut meciul, cu 1-2.

În plus patronul Stelei a explicat că  Dinu Gheorghe i-a propus să facă aranjament cu Rui Duarte, jucătorul Rapidului, pentru a se da la o parte în meciul cu Steaua, din această seară (21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO).

Citeşte şi: Gigi Becali spune că a fost "blat" la Vaslui - Astra: "Cum să dea gol cu latul Constantin? Toate le face numai «Vamă»"

"Nici sub formă de glumă nu am zis aşa ceva. Nu am pronunţat numele lui Rui Duarte sau al altui jucător. Să nu mă facă să vorbesc despre ingineriile financiare pe care le face el la Steaua. Becali nu are nici o funcţie la Steaua, nu se poate lua nici o măsură asupra lui. Probabil o să vină peste trei zile şi o să zică că a glumit. Îmi doresc ca Rui Duarte să facă o partidă extraordinară şi Rapid să cîştige dintr-o fază creată de el", a declarat Dinu Gheorghe la sportro.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (34)
marc_ro
marc_ro  •  02 Mai 2012, 00:31

Cum de gsp-ul nu l-a intrebat pana acum pe JUJEL despre aceasta declaratie (amenintare) a lui VAMA?!

varanga53
varanga53  •  29 Aprilie 2012, 23:32

Pai , sa te faca , imaculatule ! Cum sa va denuntati intre voi , nemernicilor ?

gaspacio
gaspacio  •  29 Aprilie 2012, 20:50

spalare de bani si evaziune fiscala asta fac cluburile Steaua si Dinamo.Vama sa taca ca ele stie bine cum este cu drogurile pe la vama si cu tigarile.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează