FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

VIDEO Șeful din Liga 1 care și-a luat gândul de la play-off: „Ar trebui să aibă loc o minune. Vrem Cupa!”

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, nu mai speră la un loc de play-off, în ciuda victorie obținute în deplasarea cu Clinceni, scor 2-0. +7   FOTO
Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, nu mai speră la un loc de play-off, în ciuda victorie obținute în deplasarea cu Clinceni, scor 2-0.

Articol de , - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 21:22 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 21:55

Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi Sf. Gheorghe, nu mai speră la un loc de play-off, în ciuda victorie obținute în deplasarea cu Clinceni, scor 2-0. 

Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe 0-2. Zero pe linie » Cristiano Bergodi, lecție deschisă pentru Ionuț Chirilă
ACADEMICA CLINCENI - SEPSI 0-2
Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe 0-2. Zero pe linie » Cristiano Bergodi, lecție deschisă pentru Ionuț Chirilă

Sepsi Sf. Gheorghe a strâns 7 puncte în ultimele 3 runde, dar încă este departe de zona play-off-ului, la 8 lungimi în spatele lui FC Voluntari. Laszlo Dioszegi este realist și a schimbat din mers obiectivul formației.

VIDEO Laszlo Dioszegi: „Ne-am luat gândul de la play-off”

„Era timpul, depindeam foarte mult de acest meci. Aveam nevoie ca de aer de aceste 3 puncte. Iată, jucătorii au jucat foarte bine astăzi. Suntem puțin mai liniștiți. Nu ne mai gândim, nu mai avem șanse la play-off. 

Ar trebui să fie o minune. Chiar dacă noi credem în astfel de lucruri, ar trebui să avem cât mai multe puncte pentru a intra liniștiți în play-out. Locul 7-8 este realizabil. Ar trebui ca în următoarele 14 etape să câștigăm 10 meciuri... E cam greu să legăm atâtea victorii. 

Și acum luptăm pentru Europa, locul 7-8. În Cupa României, dacă vrea Dumnezeu, putem câștiga. Nu vrem să ne despărțim de Europa, dar de play-off ne-am cam despărțit acum câteva etape. Cupa ar fi ceva senzațional, dar și locul 7 ar fi frumos”, a spus Laszlo Dioszegi.

Important e să avem continuitate în rezultate, pentru că victoriile leagă victorii. Din păcate, în vară nu a fost același lucru. Jocul ne dă speranțe, dar într-adevăr, Clinceni e o echipă în suferință. Mai sunt destule etape, puncte multe puse în joc. Vom vedea la finalul sezonului regulat. Pentru locurile 5-6 se va juca până în ultima etapă. Avem experiența ultimelor sezoane.
- Cornel Șfaițer, manager general Sepsi Sf. Gheorghe

Citește și alte știri despre Clinceni - Sepsi: 

VIDEO Florin Gardoș a aruncat prosopul și regretă că a rămas la Clinceni: „Suntem disperați! Nu știu dacă se întâmplă în alte țări, nu găsesc motive de optimism”

VIDEO Mesajul transmis de Ionuț Chirilă în vestiar, imediat după eșecul cu Sepsi: „Ai mei și-au atins limitele. Ei au forță de joc și de șoc”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  21 Noiembrie 2021, 14:45

Pai in citatul subliniat in galben care apare in acest articol patronul isi exprima dorinta de a juca in play-out,nu inteleg ce vreti sa scrieti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează