FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 1-0

Laszlo Dioszegi explică ce a schimbat Bernd Storck la Sepsi: „Era mai domn. Nu a gestionat bine”

Laszlo Dioszegi
Laszlo Dioszegi

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 08:01 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 09:13

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a explicat metamorfoza echipei sugerând că predecesorul lui Bernd Storck, Liviu Ciobotariu, era prea amabil cu jucătorii, în timp ce tehnicianul german e mână forte. 

Sepsi s-a schimbat în bine din momentul în care a intrat pe mâna lui Bernd Storck. Cu tehnicianul german pe bancă, în locul lui Liviu Ciobotariu, echipa din Sfântu Gheorghe a bifat 3 victorii consecutive. Iar cu CFR, duminică seară, a revenit de la 0-1 și s-a impus cu 2-1.

Decizie inexplicabilă la golul decisiv din Sepsi - CFR Cluj » Au stat 3 minute la VAR: „Nu îmi vine să cred! Sunt uluit!”
Sepsi - CFR Cluj 2-1
Decizie inexplicabilă la golul decisiv din Sepsi - CFR Cluj » Au stat 3 minute la VAR: „Nu îmi vine să cred! Sunt uluit!”

Cum explică patronul Laszlo Dioszegi metamorfoza echipei? „Jucătorii au înțeles că dacă nu dau 100% nu mai intră pe teren, e o concurență acerbă acum. Nu pot să spun că a fost o problemă cu vestiarul. A fost o problemă între băieți.

Domnul Ciobi a fost un domn, un domn domn cum se spune, nu a gestionat bine, poate trebuia și el să preia frâiele mai tare la băieți. Știți cum e la fotbaliști”, a comentat Dioszegi, citat de fanatik.ro.

Bernd Storck: „Nu mi-a plăcut prima repriză, am fost prea pasivi”

Storck însă știe că mai are mult de lucru. „A fost o muncă grea, nu mi-a plăcut prima repriză, am fost prea pasivi. Am vorbit cu echipa la pauză și am jucat mai ofensiv. Am schimbat sistemul la pauză.

Pas cu pas trebuie să facem lucrurile bine. Vrem să terminăm anul cu un rezultat bun. După ultimul meci voi discuta cu conducerea despre transferuri, să vedem ce e de făcut”, a declarat Bernd Storck, la emisiunea „Fotbal Show”, realizată în parteneriat de GSP și Prima Sport.

Sepsi a ajuns pe loc de play-off

Sepsi a ajuns pe loc de play-off, 5, la egalitate de puncte, 29, cu U Cluj și Farul. Iar în ultima etapă dinaintea Sărbătorilor, pe 21 decembrie, joacă în deplasare, la Sibiu, contra lui FC Hermannstadt.

În 2024 debutează acasă, cu Poli Iași, pe 20 ianuarie.

VIDEO Cosmin Matei, despre venirea noului antrenor la Sepsi: „S-a schimbat totul”

Mai puteți citi:

Panduru o distruge pe CFR și presimte o posibilă retragere: „Nu mai poate”

Neluțu Varga, reacție puternică în mercato, după transferurile făcute de Gigi Becali: „Plătesc o sumă-record ca să-l aduc la CFR Cluj și să luăm titlul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează