FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Discuție închisă » Ce se întîmplă cu postul pe care fanii cer întăriri în lotul Stelei! "Nu știu al cui copil e, dar nu are ce căuta!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 11:35

În lotul Stelei sînt doi portari, Valentin Cojocaru, 19 ani, și Florin Niță, 27 de ani, iar conducerea echipei nu vrea să mai transfere alt fotbalist pe această poziție.

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a vorbit despre situația portarilor Stelei și despre posibilitatea unui transfer.

"În acest moment nu se pune problema să aducem încă un portar. Cojocaru este la club de la vîrsta de 8 ani și pînă acum a apărat foarte bine. În plus, îl avem și pe Niță. El se pregătește foarte bine și a dovedit că este un portar pe care ne putem baza", a spus Argăseală la DolceSport.

În această vară, Steaua i-a transferat pe Alcenat, V. Mihalcea, Alex Tudorie, Tahar, Hamroun, Tade și Muniru.

Într-o discuție la Digisport, Liță Dumitru a acuzat absența unei soluții credibile în poarta Stelei: "Nu știu de ce apără Cojocaru. Nu știu al cui copil este și nu înțeleg de ce se insistă cu el în poartă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
917354354952688
Marian Andrei  •  16 Iulie 2015, 01:57

Bravo vik

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iulie 2015, 00:51

este copil de trupa...!

vik2r88
vik2r88  •  15 Iulie 2015, 21:57

M am saturat sa citesc comentarii suparatoare ochilor si a sufletelor a adevaratilor fani de la asa zisi fanii ai stelei. Ca vezi domne Steaua de azi nu mai e aceiasi ca si anilor trecuti. Oare ? Oare in 2005 2006 cand era antrenor Olaroiul si majoritatea oamenilor o ridicau in slavi nu avea acelasi patron? Si anii ce au urmat nu era acelasi patron iar stadioanele se umpleau? Am tot citit ca vezi domne nu mai merg suporteri la meci ca a pierdut sigla si numele. Oare daca nu veniti la stadion vor primi sigla si numele in dar de la Armata? Nu. Vreti sa va demonstrati parerea de rau pentru ca au pierdut numele si sigla in fata hotilor de la armata care se obisnuisera sa manance bani vostri castigati din chiri exorbitante si procentaje din vanzarea biletelor cumparate de noi fanii stelisti? Ar trebui sa va strangeti in fata fostei noastre case numita Ghencea. Eu am fost stelist de mic si in venele mele vor curge acelasi sange ros albastru fie ca vor schimba zeci de embleme si patroni. Imi e sila de gandirea voastra negativa. Pana si fani rapidului sunt mai devotati trup si suflet pentru echipa lor care a tot retrograt. Iar de fanii Timisoarei ii vor respecta mereu pentru ca ne au demonstrat de atatea ori ca indiferent de probleme sau rezultatul negativ al unui meci, ei vor canta pana la capat pentru a lor echipa si nu vor incepe sa isi injure jucatori favoriti. Felicitari Stelei pentru victoria de ieri. Iar voua asa zisii fani ai Stelei sa va fie RUSINE

Vezi toate comentariile (37)
Comentează