FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Discuții între Anamaria și Gigi Becali » Ordin clar dat de patronul FCSB: "A zis să știu să nu vorbesc aiurea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 10:09

Impresarul Anamaria Prodan a dezvăluit că a avut o discuție cu Gigi Becali, patronul FCSB, despre viitorul lui Dennis Man.

Anamaria Prodan a declarat că Becali i-a spus că nu vrea să-l vândă pe o sumă mai mică de 20 de milioane de euro pe mijlocașul ofensiv de 20 de ani. 

"Man nu se vinde! Nici pentru 20 de milioane de euro. Am vorbit acum câteva zile cu patronul și mi-a spus că nu-l vinde pe Man. A zis să nu vorbesc aiurea cu alte echipe pentru Man.

Gigi vede că echipa de tineret merge foarte bine și se califică la EURO și crede că și Contra îl va chema pe Man la echipa mare. El își permite să-l mai țină un an și să-l vândă pe bani mai mulți. Gigi crede că poate vinde jucători de 30-40 de milioane de euro", a declarat Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

2.700.000 €este cota lui Dennis Man potrivit transfermarkt

Man a marcat 5 goluri în acest sezon, în 15 meciuri jucate în toate competițiile. Fotbalistul a venit la FCSB în septembrie 2016, de la UTA, pentru 400.000 de euro.

Citește și : Tot mai aproape de FCSB » Unul dintre cei mai buni dinamoviști este împins de un stelist la echipa lui Becali

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează