FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

EXCLUSIV Dispare Astra de pe harta fotbalului românesc? Decizia stă în mâinile lui Ioan Niculae: „Ar putea spune că nu-l mai interesează”

Ioan Niculae
Ioan Niculae

Articol de - Publicat joi, 20 mai 2021 16:52 / Actualizat joi, 20 mai 2021 17:22

Astra Giurgiu, campioana României din urmă cu cinci sezoane, a retrogradat în liga secundă după 12 ani petrecuți în Liga 1. La fel ca în cazul lui Poli Iași, viitorul Astrei stă sub semnul incertitudinii. 

Invitat miercuri la GSP Live, Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, a ajuns la concluzia că înlocuirea lui Eugen Neagoe a cântărit decisiv la această contraperformanță, afirmând totodată că Ioan Niculae, aflat în prezent în spatele gratiilor, ar putea să-și ia definitiv mâna de pe echipă.

Constantin Anghelache: „Ioan Niculae ar putea spune că nu-l mai interesează”

„E o mare eroare să faci o schimbare când mai este atât de puțin din competiție. Nu știu dacă Neagoe a vrut să plece sau ei au hotărât asta. Dar domnul Neagoe a plecat supărat, din câte mi-am dat seama. 

La Astra mai sunt și probleme financiare, există și problema cu finanțatorul. Echipa aceasta există doar datorită patronului și mă gândesc că, din moment ce Astra a ajuns în Liga 2 și nu are deloc susținere în Giurgiu, Ioan Niculae ar putea spune că nu-l mai interesează

Mai e și problema datoriilor, jucătorii lor au tot invocat că au restanțe. Astra ar putea avea același drum ca Poli Iași, asta depinzând în cea mai măsură de domnul Niculae”, a declarat Constantin Anghelache, la GSP Live. 

Fără supărare, dar la baza rezultatelor slabe este și Neagoe. Totuși, eu nu l-aș fi dat afară cu două etape înainte de final - Constantin Anghelache

Astra a retrogradat! Valerică Găman și-a anunțat plecarea: „Fotbalul ne-a pedepsit, atât putem! Nu caut alibi, dar au fost multe probleme”
Play-out
Astra a retrogradat! Valerică Găman și-a anunțat plecarea: „Fotbalul ne-a pedepsit, atât putem! Nu caut alibi, dar au fost multe probleme”

Ioan Niculae ar putea fi eliberat

Condamnat pe 19 februarie la 5 ani de închisoare cu executare, în dosarul „Interagro”, patronul Astrei ar putea fi eliberat în curând. Apropiații acestuia susțin că o discuție privind eliberarea lui va avea la începutul săptămânii viitoare în comisia de liberări condiționate a penitenciarului Rahova, potrivit g4media.

De ce a ajuns Ioan Niculae după gratii? 

Potrivit DNA, în perioada august 2008 - martie 2009, între Interagro SA şi Libarom Agri SRL, societate specializată în producţie agricolă şi tranzacţii cu produse agricole, s-a încheiat şi derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate. În baza acestui contract, au fost înregistrate în contabilitatea firmei Interagro SA operaţiuni nereale în baza cărora s-au eludat plăţile taxelor şi impozitelor către bugetul de stat.

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV VIDEO Scandal la FC Argeș după ratarea obiectivului: „Asta îl întreb și eu pe Prepeliță! Jucătorii au alte gânduri, Malele a cerut cârje!”

EXCLUSIV Anunț-șoc în direct: „Din câte cunosc, echipa se desființează. Asta e singura lor variantă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  21 Mai 2021, 23:38

Imi para rau de Astra. Din pacate dispar astfel de echipe si ramanem cu d'alde Voluntari, Clinceni sau Chiajna prin Liga 1 ...

danut1971
danut1971  •  21 Mai 2021, 11:45

foarte bine dispare inca un satelit fcsb din fotbal

dragdim
dragdim  •  21 Mai 2021, 07:03

Astra era retrogradata oricum din cauza celor 3 ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează