FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Disputa pe pume

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2007 00:00

Fratii Becali l-au propus Stelei pe golgeterul lui Lanus, Jose Gustavo Sand, insa CFR are contract de exclusivitate cu actualul lider din Argentina. yepRazboiul Steaua - CFR nu se duce doar pe teren, ci si pe piata transferurilor. Gigi Becali i-a dat mina libera lui Ioan Becali pentru a aduce un atacant de mare valoare si primele optiuni ale lui Giovanni vin dinspre Argentina, unde CFR a dat lovitura in vara prin achizitionarea lui Fabbiani si a lui Culio.

Daca nu e Sand, e Denis

Cotidianul Ole, care apare in Argentina, a dezvaluit ieri ca prima tinta a ros-albastrilor este virful lui Lanus, Jose Gustavo Sand, echipa aflata pe primul loc in campionat dupa 16 etape. "Conducerea lui Lanus a primut un fax din parte Stelei in care se spune ca romanii sint gata sa ofere 7,7 milioane de dolari pentru a-l transfera pe Sand. Agentul jucatorului va pleca in zilele urmatoare in Europa", a scris Ole. Sand este chiar inlocuitorul lui Fabbiani in atacul lui Lanus, el venind in vara de la Colon pentru 1,5 milioane de dolari. Al doilea nume gasit de fratii Becali pentru Steaua este cel al lui German Denis, de la Independiente.

Clujul il poate bloca
Pe linga sumele foarte mari de bani pe care argentinienii le solicita pentru cei doi, Steaua mai are un obstacol in calea realizarii transferurilor. CFR Cluj, prima echipa din Romania care a intrat serios pe piata argentiniana, a semnat in vara un acord de exclusivitate cu Lanus. Ce prevede el? CFR are prima optiune la orice jucator din lotul argentinienilor, astfel ca ardelenii ar putea bloca oricind o eventuala tinta a Stelei din lotul actualului lider din Apertura.


Tintele Stelei
Jose Gustavo Sand
- joaca la Lanus
- 27 de ani
- are 1,83 metri si 75 de kilograme
- este al doilea golgeter al campionatului argentinian, cu 12 goluri

German Denis
- joaca la Independiente
- 26 de ani
- 1,83 metri si 80 de kilograme
- este golgeterul la zi al campionatului argentinian, cu 17 goluri in 16 etape


"N-am auzit de Sand"
Patronul Stelei a spus ieri ca nu stie nimic despre Gustavo Sand: "Habar nu am cine e. Chiar n-am auzit de el". Un alt nume dorit in Ghencea este Armeteros, pe care ros-albastrii l-au ratat in vara. Armeteros a ales Sevilla, insa joaca doar la echipa a doua a clubului si Becali, in baza bunelor relatii pe care le are cu seful andaluzilor, Maria del Nido, spera ca ar putea negocia un eventual imprumut.

Sint foarte scumpi
Desi Steaua a pus ochii pe cei doi, e foarte mica probabilitatea ca macar unul dintre ei sa ajunga in Ghencea. Denis, de la Independente, este considerat cel mai in forma atacant din Argentina la ora actuala si presa din aceasta tara il cere chiar titular in "nationala" alaturi de Messi. El se afla in vizorulo marilor echipe din Spania, Anglia si Italia si ar costa minimum 15 milioane de dolari. si Sand e foarte bine cotat, oferta Stelei de 7,5 milioane de dolari fiind cu cel putin 3-4 milioane sub pretentiile minime ale sud-americanilor.

Un birou Steaua, un birou CFR
Rivalitatea dintre Steaua si CFR are loc chiar si in sinul firmei de impresariat condus de fratii Becali. Daniel Stanciu lucreaza pentru gruparea ardeleana intr-un birou separat de Victor si Giovanni, iar primul nume oferit CFR-ului este mijlocasul ofensiv Agustin Pelletieri. In schimb, in celelalte birouri ale firmei, verii lui Gigi Becali cauta solutii pentru a intari Steaua.

15 milioane de euro este suma pe care Gigi Becali sustine ca o pune la bataie in pauza de iarna pentru campania de achizitii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează