FOTBAL  »  Superliga  »  FURTUNĂ ÎN ARBITRAJ

DNA cercetează şi ”cazul dezafilierii Craiovei”! » Dau vina pe juristul FRF

Mititelu încă îşi mai caută dreptatea în instanţele civile
Mititelu încă îşi mai caută dreptatea în instanţele civile

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 00:47

Şeful Direcţiei Juridice a FRF, Adrian Stîngaciu, susţine că patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, i-a transmis ieri următorul mesaj pe mobil: ”Avram şi Ţerbea au declarat în faţa procurorilor că au votat excluderea Universităţii în baza raportului tău!”.

Conducerea fotbalului românesc este în alertă maximă. Arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Vasile Avram şi a lui Sorin Ţerbea le dă frisoane şi colegilor acestora din cadrul Comitetului Executiv al FRF.

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, va da azi, din nou, cu subsemnatul la DNA. Surse judiciare susţin că oficialul oltean a fost invitat de procurori în legătură cu dosarul referitor la dezafilierea Craiovei.

În aşteptarea convocărilor la audieri, membrii Comitetului Executiv şi-au făcut temele şi s-au pus de acord asupra declaraţiilor pe care urmează să le dea procurorilor. Acestea sînt identice cu cea oferită deja de şeful Ligii, Dumitru Dragomir: "Comitetul Executiv a decis excluderea Craiovei ţinînd cont de referatul făcut de Direcţia Juridică din cadrul Federaţiei".

Stîngaciu: "A fost alegerea Comitetului Executiv"
Juristul FRF, Adrian Stîngaciu, nu se consideră responsabil de hotărîrea luată de guvernul federal: "Adrian Mititelu mi-a trimis un sms că Vasile Avram şi Sorin Ţerbea le-au declarat procurorilor că au votat excluderea Universităţii în baza referatului meu prezentat Comitetului Executiv. Nu ştiu de unde are el aceste informaţii din cadrul anchetei! Eu am avut doar o opinie juridică referitoare la situaţia clubului, pe care mi-o însuşesc. Am explicat că regulamentul prevede suspendarea sau excluderea, dar faptul că membrii Comitetului Executiv au decis excluderea e alegerea dînşilor".

"Nu doresc să dau mai multe detalii pentru că nu vreau să subminez mersul anchetei. Dar s-ar putea să vin săptămîna viitoare la Bucureşti" (Adrian Mititelu, patron U Craiova)

"Mititelu îmi dă şi mie tot felul de mesaje, dar nu le citesc, încearcă să mă provoace. I le dau avocatului meu. Zice că vrea să se facă dreptate! Cine l-a pus să nu se ducă la TAS şi să dea FRF în judecată?" (Dumitru Dragomir, preşedintele LPF)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
petrusm
petrusm  •  27 Septembrie 2011, 16:47

PE DRAGOMIR ORICUM IL BATE DOAMNE DOAMNE ..CA TOT NU CREDE EL IN DUIMNEZEU..EXIST O JUSTITIE CARE NU POATE FI ACOPERITA CU O ,,COMISIE JURISDICTIONALA,, ...

epaga
epaga  •  26 Septembrie 2011, 16:51

Pt. Zadkiel: Ai perfecta dreptate doar in priviinta suporterilor olteni,care sunt tari doar in gura,iar pe unii i-a luat valul dezafilierii si nu vad k brutarul e singurul vinovat ! Asta denota slaba cultura fotbalistica ce exista acolo.

oooooooooohhh
oooooooooohhh  •  26 Septembrie 2011, 15:44

LUPTA MITITELULE , NOI TE SUSTINEM

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close