FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

Doamna președinte! Anamaria Prodan are șanse mari să devină numărul 1 la un club din Liga 1

sursa foto: facebook
sursa foto: facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iulie 2018 09:02

Anamaria Prodan e dorită în Copou de omul de afaceri Horia Sabo, fiind șanse mari ca impresarul să devină numărul 1 în club. 

Soția lui Laurențiu Reghecampf e implicată serios în fotbalul românesc. Cunoscută de toată lumea ca agentul cu cei mai mulți jucători de la noi, Anamaria Prodan e la un pas să fie numită într-o funcție executivă.

Noul patron al clubului din Copou, omul de afaceri băimărean Horia Sabo, a discutat mai multe zile cu Anamaria și i-a propus acesteia postul de președinte al Politehnicii. În acest moment, președinte executiv este Adrian Ambrosie. Numirea la Iași ar veni la 10 ani distanță de prima funcție pe care Prodanca a deținut-o în fotbal.

Se întâmpla în 2008, când a fost numită președinte la FC Buftea, în "B", fiind singura femeie care conducea destinul unei echipe de fotbal din România. Un an mai târziu a ajuns președintele celor de la FC Snagov, după care a activat ca general manager în Liga 1 la Gloria Bistrița și la Concordia Chiajna, dar și președinte executiv la Universitatea Cluj. Din 2012 s-a dedicat exclusiv impresariatului, cel mai mare tun fiind transferul lui Nicușor Stanciu de la FCSB la Anderlecht!

"Anei i-a fost propusă această funcție de către Sabo și trebuie să se decidă în scurt timp dacă acceptă sau nu. Momentan, e plecată în țară, fiind prinsă cu filmările pentru un nou sezon al emisiunii «Gospodar fără pereche» de la ProTV", a dezvăluit o sursă GSP.

Sabo a semnat la începutul lunii iunie un contract cu Poli Iași prin care se obligă să asigure finanțarea moldovenilor pe o perioadă de 5 ani.

3.000.000 €e bugetul Politehnicii pentru noul sezon de Liga 1, dintre care un milion de euro vin exclusiv de la Sabo

"Îmi doresc ca Poli Iași să joace în cupele europene! Fotbalul este o provocare nouă, dar vreau stabilitate pe termen lung"
Horia Sabo, finanțator Poli Iași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  15 Iulie 2018, 12:09

Se observa cu ochiul liber ca pe unde a fost ea presedinta, barbat-su era antrenor. Ceva de genul conflict de interese, dar ce mai conteaza in cea mai saraca tara din UE. Doar scandalurile si ilegalitatile asigura ratingul ziarelor.

thereem
thereem  •  15 Iulie 2018, 11:12

ar trebui sa se grabeasca sa accepte. Moldovenii au niste coceni de gospodari fara pereche.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  15 Iulie 2018, 10:43

Ptuu..Doamne Fereste !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează