FOTBAL  »  Superliga  »  SUA

"Doamne, in ce m-am bagat?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 iulie 2007 00:00

Sun scrie ca Beckham regreta transferul la LA Galaxy, "o echipa parca adunata de prin baruri". Cu putin timp in urma, David Beckham cistiga titlul in Spania, cu Real, si era sarbatorit de sute de mii de suporteri. Marti, tabloidul The Sun l-a descoperit pe Becks, ingindurat, intr-o loja a stadionului Home Depot Center, privind cum LA Galaxy, echipa la care s-a transferat pentru 191 milioane de euro, se face de ris in fata mexicanilor de la Tigres (0-3).

"Doamne, in ce m-am bagat?, sugera figura lui David. Adevarul e ca, semnind cu americanii, s-a teleportat intr-un armagedon fotbalistic", remarca ieri ziarul citat, care le-a si pus yankeilor pecetea: "Par adunati de prin baruri duminica dimineata. Pina si pustanii englezi care dau ture de teren dupa o noapte stropita cu bere s-ar descurca mai bine la Galaxy. Iar daca li s-ar permite sa-si aduca si familiile, ar fi cu atit mai bine. La amicalul cu mexicanii n-au fost decit 2.000 de spectatori".

Indisponibil din cauza unei accidentari, Beckham se apucase la un moment dat sa studieze fisele coechipierilor. Sfatul Sun-ului: "Nu-ti mai pierde timpul. Ii poti reduce pe toti la un singur cuvint: gunoaie".      

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează