FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Doar Steaua ține FCSB în viață :) » Detaliul observat la formația lui Gigi Becali

Două dintre ultimele 3 postări ale celor de la FCSB se leagă de performanțele Stelei
Două dintre ultimele 3 postări ale celor de la FCSB se leagă de performanțele Stelei

Articol de , - Publicat duminica, 07 iunie 2020 19:11

Site-ul oficial al celor de la FCSB are doar 3 postări în ultima lună, dintre care două fac trimitere la istoria Stelei, câștigarea Cupei Campionilor în 1986 și înființarea clubului, acum 73 de ani.

FCSB celebrează 73 de ani de când a fost înființat clubul Steaua București! Deși a pierdut în instanță, decizie definitivă, dreptul de a mai folosi marca Steaua și, implicit, a fost nevoit să nu mai folosească numele, clubul patronat de Gigi Becali continuă să se raporteze la istoria formației a luat naștere în iunie 1947! De fapt, pagina oficială de net a vicecampioanei a existat în ultima lună aproape doar datorită a ceea ce a însemnat Steaua. Site-ul conține numai 3 știri în ultimele 30 de zile, iar două dintre acestea fac referire la momente dinainte de ianuarie 2003, când Gigi a schimbat societatea pe care activa Steaua și a devenit acționar majoritar.

 „FCSB aniversează 73 de ani de la înființare”

 FCSB a celebrat în ultima lună atât 34 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, în finala din 7 mai 1986, de la Sevilla, cât și 73 de ani de la înființarea clubului. Ieri, site-ul s-a deschis cu un articol intitulat "73 de ani", iar prima frază a conținut mesajul „FCSB aniversează 73 de ani de la înființarea celui mai mare club din istoria fotbalului românesc”. 

FCSB reia istoria clubului în materialul repectiv, în care susține că deține palmaresul și tot ceea ce a existat și înainte de 2003: „De-a lungul istoriei, echipa noastră a cucerit 26 de titluri de campioană, 22 de Cupe ale României, 2 Cupe ale Ligii și 6 Supercupe ale României, toate acestea reprezentând recorduri ale fotbalului autohton". Finalul textului nu lasă loc de nicio interpretare privind modul în care FCSB se raportează la disputa cu Steaua pentru istorie, palmares și continuitate: "FCSB le mulțumeste, pe această cale, tuturor fotbaliștilor și antrenorilor de clasă care au adus glorie națională și internațională clubului nostru în cei 73 de ani de existență!". 

Singura știre de pe site-ul roș-albaștrilor, din mai și iunie, care are legătură strict cu FCSB, nu și cu Steaua, e anunțul referitor la rezilierea contractului cu Gnohere. 

„Fotbal Club FCSB e un club înființat în 2003. Nu are numele Stelei, nu are marca Stelei, nu are palmaresul Stelei. Nu a avut și nu are nicio legătură cu clubul Steaua și cu istoria sa" 

„Prin faptul că a publicat acest mesaj, de 7 iunie, FC FCSB încalcă hotărârile judecătorești și jignește clubul Steaua, cel mai mare club din România. Rog presa să nu mai încurajeze nerespectarea legii prin promovarea unor astfel de mesaje mincinoase”
- Florin Talpan, jurist CSA Steaua 

Steaua și-a urat și ea "La mulți ani!"

 Clubul Sportiv al Armatei a sărbătorit ieri ziua în care s-a înființat. Pe site-ul csasteaua.ro, clubul și-a făcut singur o urare: "La mulți ani, Steaua București!". Alături de acest articol, trona un altul cu fotografia echipei de fotbal din 1986, care a cucerit CCE. "Steaua are Cupa Campionilor Europeni în ADN. Pe lângă medaliile câștigate la Jocurile Olimpice, Mondiale, Europene, sportivii noștri au cucerit și trofeul Cupei Campionilor Europeni în 11 rânduri la 3 sporturi: fotbal, handbal și scrimă. Evident că, pentru sportul din România, cel mai mare succes la nivel de echipe de club a fost cel reușit de echipa noastră de fotbal, Steaua, pe 7 mai 1986", a notat site-ul CSA Steaua. 

Prima instanță a decis că FCSB n-are palmaresul Stelei 

După ce, în decembrie 2014, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că gruparea lui Becali nu mai are dreptul să folosească marca Steaua, în vara anului trecut, clubul Armatei a mai câștigat o bătălie. Tribunalul București a decis că palmaresul Stelei din perioada iunie 1947 - ianuarie 2003 nu aparține FCSB, ci doar ceea ce s-a câștigat în ultimii 17 ani și jumătate. Decizia nu e definitivă. Becali a atacat-o la Curtea de Apel, unde cazul se judecă. 

VIDEO / O nouă lovitură pentru Gigi Becali: „Pentru mine Steaua rămâne clubul Armatei! La FCSB nu există seriozitate și disciplină”

Citește și alte știri despre FCSB:

FOTO Ce au făcut fanii din Peluza Roș-Albastră de ziua Stelei: „Nu lăsăm pe nimeni să șteargă asta”

Florin Talpan, scos din sărite de felul cum FCSB a celebrat ziua Stelei: „Presa să nu mai încurajeze”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
rocky2
rocky2  •  08 Iunie 2020, 16:21
Postat de legendavisinie pe 07 Iunie 2020, 21:18

Interesant, fcsbiștii aniversează înființarea unui alt club, diferit de cel pe care-l susțin.

Caz unic! Au reusit sa duca prostia si nonsensul pe cele mai inalte culmi!

clujcampion
clujcampion  •  08 Iunie 2020, 09:21
Postat de custeauamereu24 pe 07 Iunie 2020, 23:19

Din 1947 pana in prezent, aceasi echipa joaca in prima Liga. Alții, infiintati prin ordin de ministru joaca la amatori. Steaua e cea din prima liga!

:))))))))))) Mitomania e crezul suprem al fecesebeilor, dupa chipul si asemanarea ciobanului. Cu ar spune ciobanul, si am luat eu de jos *** si am suflat peste ele. Asa am facut fecesbeii dupa chipul si asemanarea mea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

n_au
n_au  •  08 Iunie 2020, 07:40

FC FCSB, impostorii.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează