FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Talpan, scos din sărite de felul cum FCSB a celebrat ziua Stelei: „Presa să nu mai încurajeze”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 16:33

Steaua împlinește azi 73 de ani de la înființare, motiv ca FCSB și CSA Steaua să fie din nou în conflict.

Florin Talpan, juristul CSA Steaua și cel care a câștigat pentru Armată procesele cu Gigi Becali pentru marca și numele Steaua, a reacționat după ce FCSB a postat un mesaj aniversar în care a insinuat că e continuatoarea echipei care lua Cupa Campionilor Europeni în 1986. 

 „Fotbal Club Fcsb este un club înființat în 2003. Nu are numele Stelei, nu are marca Stelei, nu are palmaresul Stelei. Nu a avut și nu are nicio legătură cu clubul Steaua și cu istoria sa. 

Prin faptul că au publicat astăzi acel mesaj, cei de la FC Fcsb încalcă hotărârile judecătorești și jignesc clubul Steaua, cel mai mare club din România. Vreau să rog presa să nu mai încurajeze nerespectarea legii prin promovarea unor astfel de mesaje mincinoase”, a fost reacția lui Talpan.

„FCSB aniversează astăzi, 7 iunie, 73 de ani de la înființarea celui mai mare club din istoria fotbalului românesc. În 1947, printr-un ordin al Ministrului Armatei Regale, Generalul Mihail Lascăr, lua naștere ASA București, iar primul meci din istorie al echipei a avut loc pe data de 24 august 1947”
 o parte din mesajul postat de clubul patronat de Gigi Becali.

FOTO. Imagini de la Stadionul Ghencea

+5 FOTO

VIDEO „Pentru mine Steaua rămâne clubul Armatei! La FCSB nu există seriozitate și disciplină”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, anunț-surpriză despre Florinel Coman: „Nu știu asta”

Mesajul postat de FCSB, în ziua în care Steaua împlinește 73 de ani: „Clubul a fost obligat să își schimbe numele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
nealiniatul
nealiniatul  •  07 Iunie 2020, 22:13

Talpan asta arata inca odata ca a fost fruntas la pregatirea politica. La pregatirea de lupta , nu stim cum a stat , ca el, vajnicul colonel, a dus razboaie prin birouri unde tunurile nu au loc. *** Poate stie totusi cineva unde a urmat facultatea de drept epigonul asta de Talpan.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

farasportincazarma
farasportincazarma  •  07 Iunie 2020, 19:48

Încă o poziție de ostaș adevărat, de erou al armatei...roșii!!! Incredibil cum mai pot exista in 2020, intr-o armata NATO, astfel de ofițeri uitați de trupele sovietice prin Cazemata Sinistra a Armatei-CSA!!! In nicio alta țara UE nu mai exista unități militare sovietice (CSA și Dinamo) in sportul profesionist! Pana când România va mai îndură aceasta rusine și va irisi bani pe aceste bastioane ale sportului stalinist(CSA și Dinami)!!!

felix_grandet
felix_grandet  •  07 Iunie 2020, 19:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează