FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Serialul online care l-a făcut să plângă pe Viorel Moldovan: „Mi-au dat lacrimile să văd asta”

Viorel Moldovan își petrece pe Netflix perioada de izolare
Viorel Moldovan își petrece pe Netflix perioada de izolare

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 16:46

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a vorbit astăzi despre modul în care își petrece timpul liber, în plină pandemie de coronavirus și stare de urgență.

Fostul atacant al naționalei a mărturisit că urmărește serialul-documentar „Sunderland 'Til I Die”, realizat de cei de la Netflix. 

„Sunt în autoizolare cu toată familia, n-am ce să fac. Mă uit la un documentar pe Netflix despre Sunderland, mi-au dat lacrimile să văd prin ce purgatoriu a trecut acest club. Mă gândeam la toată suflarea fotbalistică, mă gândeam la fani”, a spus Moldovan, la TV Pro X.

„Sunderland 'Til I Die” e un serial-documentar lansat pe Netflix în 2018. Producția urmărește clubul Sunderland pe durata unui întreg sezon (2017-2018, campionat la finele căruia echipa retrogradează din Championship) și subliniază atașamentul necondiționat al fanilor față de club, rămas intact, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat echipa, prăbușită în prezent în League One, al treilea eșalon fotbalistic din Anglia.

VIDEO. Trailer Sunderland Til` I Die:

Citește și alte șitiri despre Liga 1:

CORONAVIRUS // Chindia Târgoviște, lovitură în plin pentru propriii jucători: contracte diminuate în timpul stării de urgență

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  24 Martie 2020, 20:18

Pe 1 aprilie apare sezonul doi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează