FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 0-4

Doi dinamoviști au dezamăgit în Chiajna - Dinamo » Ce jucător a făcut meciul sezonului

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 09:23

Dinamo s-a impus categoric în meciul contra Concordiei Chiajna, scor 4-0, după ce a marcat toate golurile în prima repriză.

Elevii lui Florin Bratu au avut o evoluție excelentă, dominându-și autoritar advesarul și controlând partida. Cel mai bun jucător al meciului a fost croatul Antun Palici, care a dat un gol și o pasă de gol, primind nota 8 din partea Gazetei Sporturilor, după cel mai bun meci de la revenirea în "Ștefan cel Mare". Evoluții bune au mai avut Jaime Penedo, Dan Nistor, Diogo Salomao și Ivan Pesici, toți fiind notați cu 7. 

Dinamoviștii care nu au impresionat au fost Daniel Popa și Alin Dudea, ambii intrați cu 20 de minute înainte de finalul meciului. Cei doi nu s-au făcut remarcați și au primit nota 5.

Pena, Bărboianu, Albu, Marc și Caparco, toți de la Chiajna, au fost cei mai slabi jucători ai meciului și au luat 3. Ionuț Badea, antrenorul Concordiei, a fost notat cu 3, iar Florin Bratu a primit 8.

clipboard01

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Mai 2018, 13:17

dupa 4-0 Dinamo a luat note mai mici decat fcsbul inexistent care a castigat din greseala la Craiova din singura faza de poarta pe care si-a facut-o. gazetari aserviti.

jensen
jensen  •  20 Mai 2018, 11:54

Bărboianu 3? Băi, vedeți că va dă baiatul în judecată că i-ați știrbit onoarea! Cum 3? Păi a fost cel mai bun jucător în pauză, n-a stat o clipă! Și Bărboianu și Găman (cu tot cu frati-su ăla în negru) sunt niște petarde, jucători umflați de Mititelu pentru a se umple de bani de pe urma procesului cu FRF. Până acum însă, s-a umplut de cremă de zahăr ars!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează