FOTBAL  »  Superliga  »  LISTĂ

FOTO Doi români pe lista celor 100 de candidați pentru trofeul Golden Boy 2018 » Ianis Hagi: "Avem o generație tare, care vine puternic din spate" » Marele favorit face senzație la Mondiale

Articol de - Publicat luni, 02 iulie 2018 11:10

Doi fotbaliști români sunt pe lista pentru trofeul Golden Boy 2018, practic Balonul de Aur pentru tinerii fotbaliști ai Europei.

Tuttosport a anunțat lista celor 100 de jucători, pe care se află și românii Ianis Hagi și Dennis Man. Primul a fost inclus în acest top select și anul trecut.

Cele mai mari șanse pentru câștigarea acestui prestigios trofeu le are Kylian Mbappe, superstarul lui PSG care a calificat-o pe Franța în sferturile de finală de la Mondial.

De-a lungul timpului, acest trofeu a fost câștigat de fotbaliști mari ai lumii precum Leo Messi, Sergio Kun Aguerro, Wayne Rooney sau Paul Pogba.

Pe lista cu aceste 100 de nume se află jucători de la echipe tari ale Europei. Printre ei se numără Alexander Arnold (Liverpool), Patrick Cutrone (Milan), Timothy Fosu-Mensah (Manchester United), Justin Kluivert (AS Roma), Christian Pulisic (Dortmund) și Malang Sarr (Nice).

Ianis: "avem o generație tare, care vine puternic din spate"

"Să fiu nominalizat din nou printre cei mai buni 100 jucători tineri din întreaga lume mă face să mă simt foarte bine. Înseamnă că am luat decizia corectă când m-am întors la Viitorul. Consider că este doar un început și sper să fiu cât mai des în astfel de topuri și să mă lupt pentru a câștiga trofee. Sunt fericit că nu sunt singurul român, și Dennis Man a făcut un sezon bun. Asta arată că avem o generație tare, care vine puternic din spate. Dacă muncim și suntem serioși, putem face performanțe bune. Avem nevoie de cât mai mulți jucători valoroși ca să scoatem din nou capul în fotbalul mare", a declrat Ianis Hagi.

"Când îmi place ceva, sunt dedicat sută la sută. Și asta îmi place de mic, să joc fotbal. De ce să nu fiu cu zâmbetul pe buze când fac ceea ce-mi place? Mă simt din ce în ce mai bine fizic și abia aștept să înceapă noul sezon"
Ianis Hagi

"În campionat, vrem un loc cât mai sus. Primul obiectiv este să intrăm în play-off. Avem tinerețea, dar nu mai suntem copiii de acum 2-3 ani. Avem mult talent și suntem pregătiți să ne batem cu oricine. Am crescut împreună, ne știm unul pe altul, avem aceeași voință de a câștiga"
Ianis Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
observator_federal
observator_federal  •  02 Iulie 2018, 13:09

Minunat, la Dennis Man scrie: Dennis MAN, STEAUA BUCAREST (?!! ), Vladimirescu (Rom), 26 agosto 1998, rumeno, attaccante - Vladimirescu fiind locul nasterii. Votati-l, dacă vreţi ca Gigi să mai pună un ban deoparte. Votaţi-l şi pe Ianis dacă vreţi să-i umilim pe Mbappe şi ceilalţi 97 din lista sponsorizată de pe Tuttosport!

 •  02 Iulie 2018, 12:20

Am crezut ca este vorba de un concurs de frumusețe acest Golden Boy, ceva de genul Mister Fotbal. Aici puteam sa avem mai mulți selecționați. Astept trofeul Night Boy, aici o sa rămână doar doua locuri pentru jucătorii care nu sunt români.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Iulie 2018, 12:17
Postat de puigdemont. pe 02 Iulie 2018, 12:05

Stimabililor, lipsește de fapt de pe această listă adevăratul Mbappe, adică Florinel Coman. Lăsând însă gluma la o parte: ce legătură are Ianis Hagi cu fotbalul !??

Da, eu cred ca Patrick Petre merita acel trofeu. E mult mai talentat si nici nu il impinge taticu' de la spate la fotbal.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează