LIGA 1  ·  TRAGEDIE

Doliu în familia lui Cristi Pustai » Mama antrenorului a încetat din viaţă

Foto: Pandurii Tg. Jiu
Foto: Pandurii Tg. Jiu

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 17:40

Antrenorul celor de la Pandurii, Cristi Pustai (47 de ani) a fost prezentat ieri la noua sa echipă de către Maria Condescu şi Eugen Pîrvulescu. Astăzi, tehnicianul a primit o veste dureroasă şi a fost nevoit să plece de urgenţă la Sibiu. Mama tehnicianului a încetat din viaţă după o lungă suferinţă cauzată de o boală incurabilă.

Gorjeni aveau programate antrenamente şi astăzi, dar Pustai a plecat împreună cu preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu la Sibiu. De pregătirea echipei s-au ocupat antrenorul secund Flaviu Somfălean, antrenorul cu portarii Valentin David şi preparatorul fizic Ferenc Bajko.

În plus, Pustai nu va pleca mîine dimineaţa alături de echipă în cel de-al doilea cantonament din Antalya, urmînd să ajungă în Turcia după înmormîntarea mamei. Jucătorii au fost anunţaţi că vor mai avea încă cinci meciuri de verificare cu FK Zeta din Muntenegru pe 10 februarie, cu Jangsu din China pe 13 februarie, cu Brondby din Danemarca pe 15 februarie şi cu ACS Buftea pe 16 februarie. Momentan, adversaul de pe 19 februarie nu a fost încă stabilit.Un interlop din Sibiu îl bănuia pe un tânăr că-i face ochi dulci iubitei lui. L-a prins într-o parcare, ce a urmat este crunt
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1