FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Domagoj Pavicic a dezvăluit de ce a ales Dinamo: „A fost primul lucru care m-a făcut să vin aici”

Domagoj Pavicic
Foto: Imago
Domagoj Pavicic Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 19:45 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 20:33

Domagoj Pavicic (29 de ani), mijlocaș central, a dezvăluit de ce a ales să semneze cu Dinamo. 

Jucătorul croat care are 4 titluri de campion cu Dinamo Zagreb a sosit în seara asta în România și a vorbit despre noua sa echipă, Dinamo. 

„Are calitate băiatul!” » Portretul moldoveanului transferat de Dinamo: Kopic și-a luat „bijutier”!
DINAMO
„Are calitate băiatul!” » Portretul moldoveanului transferat de Dinamo: Kopic și-a luat „bijutier”!

Domagoj Pavicic: „Sper să ajut echipa să urce în clasament”

„Sper să ajut echipa să urce în clasament, îl știu pe antrenor, el m-a vrut aici. Am venit șase luni împrumut, deci mă gândesc la meciuri, la startul sezonului și sper că vom urca în clasament. Ne știm din liga croată, m-a sunat și am ajuns rapid la o înțelegere. Îl știu și pe Velkovski, sunt fericit să fiu aici. 

Antrenorul m-a vrut, e cel mai bun lucru atunci când antrenorul te dorește ca jucător. A fost primul lucru care m-a făcut să vin aici. Va fi greu, se vede pe clasament că va fi greu, cu siguranță, dar sper că vom face o echipă bună în aceste luni și sper că vom urca în clasament. Dinamo e un club mare, știu asta. 

Pot gestiona presiunea, normal, sper ca totul să fie bine. Îl știu pe Karlo Muhar de la Cluj, știu câțiva dintre jucătorii din România. N-am avut timp să vorbesc cu nimeni. Puteți să-mi spuneți Pavec, în timpul liber îmi place să stau cu familia și să mă joc jocuri video. Cam asta e!”, a declarat Pavicic potrivit sport.ro.

Cine e Domagoj Pavicic, noul jucător de la Dinamo

Domagoj Pavicic vine de la Aris Salonic, pentru care a jucat 6 meciuri în acest sezon, două în campionat și 4 în preliminariile Conference League. Ultimul lui meci a fost pe 3 septembrie 2023, când a intrat în prelungirile partidei cu Asteras, scor 3-2. De atunci, a fost rezervă neutilizată de două ori, iar de alte 14 nu a fost inclus în lot. 

Pavicic e cotat la 700.000 de euro pe Transfermarkt, însă e în scădere. Cota cea mai mare pe care a atins-o a fost de 2,25 milioane de euro, în 2019, când era la Rijeka. Pavicic poate juca oriunde la mijlocul terenului, și în fața apărării, dar și inter. El va face, cel mai probabil, pereche cu Ilic la mijlocul lui Dinamo. „Câinii” vor avea, astfel, doi croați în centrul de greutate al echipei.

VIDEO Christian Ilic, despre viața din România: ”În Austria sunt ca niște roboți, nu sunt precum românii. Ar trebui să fiți în Schengen!”

Citește și alte știri din Liga 1: 

Rapidiștii se plâng după revenirea în țară: „Este foarte frig, iar terenul de antrenament e înghețat”
RAPID
Rapidiștii se plâng după revenirea în țară: „Este foarte frig, iar terenul de antrenament e înghețat”
Un jucător de la FCU Craiova, acuzat că a pariat la peste 50 de meciuri de pe un cont cu numele său: „L-am făcut pentru păcănele” + Mititelu: „Sunt stupefiat!”
FCU CRAIOVA
Un jucător de la FCU Craiova, acuzat că a pariat la peste 50 de meciuri de pe un cont cu numele său: „L-am făcut pentru păcănele” + Mititelu: „Sunt stupefiat!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează