FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doman, la un pas de Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2010 00:00

Mijlocaşul Cătălin Doman, 22 de ani, este, în principiu, viitorul jucător al roş-albilor, mai lipsesc doar actele doveditoare.

Fotbalistul a declarat în mai multe rînduri că doreşte să vină la Dinamo, Cristi Borcea îl vrea, iar părţile au convenit asupra unui contract valabil pe 3 sezoane. Pentru ca şi actele să fie parafate mai lipseşte doar semnătura celor de la FC Argeş. Se aşteaptă un răspuns final din partea piteştenilor vizavi de pretenţiile lor financiare.

Dinamo a propus să împartă în mod egal drepturile de proprietate asupra lui Doman, urmînd ca la un transfer ulterior să facă banii pe jumătate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  28 Mai 2010, 13:52

sa plece ;) are cine sa ii ia locul la pitesti ! si la cate figuri are in cap sigur in 2 ani o sa fie cel mai bun prieten al lui N*doye ;) cand il vezi prin pitest.....iti vine sa ii dai una la basinos.....

dr0gba
dr0gba  •  28 Mai 2010, 13:18

:)) pai fratele lui sta in severin si mi-a zis acum 2-3 luni ca nu il mai ia dinamo:))ma rog:))oricum el bea de rupe:))si cand juca aici in severin rupea sticlele:))... un fel de semeghin

 •  28 Mai 2010, 11:53

un jucator cu un talent iesit din comun, imediat se remarca pe un teren de fotbal, pacat insa ca este atat de prost incat sa creada ca bautura si femeile ii vor aduce succesul.Toti din jurul lui FC Arges stiu asta, ce scandal facea prin cantonamente in austria, prima echipa nu o mai prindea pentru ca nu venea la antrenamente si cand venea era beat. Asta e generatia acum... sunt atat de prosti si nu profita de talentul pe care il au.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează