FOTBAL  »  LIGA 1  »  AFACERI

Donald Trump și Gigi Becali au fost aproape să intre în afaceri! Dezvăluiri INCREDIBILE: „Voia două turnuri”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 10:48

Donald Trump, președintele Statelor Unite, a fost aproape să intre în afaceri cu Gigi Becali, după cum explica, la începutul afacerilor sale, latifundiarul din Pipera. 

Patronul FCSB dezvăluia în 2007 că oamenii lui Trump au fost la București și că voiau să facă două turnuri denumite Becali-Trump Towers. 

„Am o propunere de la Trump. Au venit oamenii lui aici, la Palat şi mi-au spus că vrea să facă două turnuri înalte. M-a invitat la Atlantic City. Dacă mă duc, o să-mi întoarcă vizita. Ei vin cu banii, eu - cu terenurile. Am zis că vreau să văd dacă ne dau voie să le facem atât de înalte (40-50 etaje). Ei vor ca turnurile să se numească Becali-Trump".

„Am un teren de șase hectare în sectorul 2, aproape de parcul Herastrau. Aici am putea să construim cele două turnuri", a adaugat Gigi Becali, citat la acea vreme de hotnews.ro.

2 miliarde de $ ar fi plănuit să investească Trump în afacerea pe care urma să o dețină alături de Gigi Becali. Între timp, afacerea a căzut și cele două părți nu au mai colaborat, foarte probabil, din cauza crizei economice. 

Citește și:

Ilie Dumitrescu la 51 de ani! 5 declarații FABULOASE: „Și când duc gunoiul am un stil al meu” + sfat tulburător a primit de la mama sa: „La două zile a murit”

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (7)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  07 Ianuarie 2020, 06:43

Între timp a ieșit la iveală ciunga din par... Știrea a mai fost data cu ani in urma...

creeperno999
creeperno999  •  06 Ianuarie 2020, 23:33

Ce sa caute trump in romania :)))))

141365743797979
Robin Green  •  06 Ianuarie 2020, 20:25

Probabil nea jiji a vrut sa le vopseasca in ros-albatru combintia de prost gust autohtona ;) Ciobanul asta fabuleaza mai ceva ca Pinocchio cand *** ala lung hahahaha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează