FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

"Dor de minge"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

Fundasul Dorin Mihut a inceput recuperarea dupa fractura suferita la finalul lunii mai. La sfirsitul lunii mai, in timpul unui meci de fotbal-tenis, Dorin Mihut (25 de ani) a suferit o fractura la metatarsianul 5 al piciorului sting. Fundasul dreapta a inceput recuperarea. "Dupa accidentarea suferita, am fost distrus, stiind ca voi rata perioada de pregatire. Acum moralul mi-a crescut, deoarece de trei-patru zile au disparut durerile la deget si pot calca normal pe el. Pina pe 24 iulie fac recuperare la bazin, dupa care urmeaza sa fac o noua radiografie. Daca totul va fi in regula, sper ca din 25 iulie sa incep alergarile usoare", s-a plins Mihut, care si-a vizitat colegii in cantonamentul de le Baile Felix: "Imi e greu sa fiu departe de ei. Sa stiu ca ei se antreneaza, joaca meciuri amicale, iar eu fac zilnic ruta Salonta – Oradea la recuperare. Nu pot descrie sentimentul pe care il traiesc. Numai cine trece prin asa ceva, stie. Ideea e ca imi e dor de minge, imi e dor sa joc din nou fotbal".

Mihut spera ca va putea juca din nou pentru UTA din etapa a patra, programata pe 18 august. "Ar fi posibil sa fiu apt dupa primele trei etape. Dar nu voi intra decit atunci cind voi fi complet refacut, pentru a evita posibilitatea unei recidive nedorite", a incheiat fundasul care a strins 42 de meciuri in prima liga la FC Bihor, Dinamo si UTA.

15.000 de euro
Finantatorul Sandu Ion a anuntat ca jucatorii vor fi recompensati cu o prima totala de 15.000 de euro pentru remiza cu Steaua Rosie de duminica (1-1). "Am ramas placut impresionat de determinarea baietilor, de modul cum s-a miscat echipa, in fata unui adversar care viseaza la grupele Champions League", a declarat Sandu Ion pentru siteul www.aradon.ro.

AMICAL
UTA - Lech Poznan (Polonia, I)
UTA Arad
Din nou schimb de adversari!
Marius Lacatus a fost din nou nevoit sa-si modifice programul. UTA trebuia sa joace cu Lech Poznan, dar polonezii au anuntat ca au programat meci cu FC Vaslui, propunind sa joace contra aradenilor cu echipa a doua! Tehnicianul a declinat si a optat pentru un "triunghiular" desfasurat la 90 de km de Filzmoos, la Pissendorf, cu echipa locala si Slovan Liberec. S-a jucat in sistem "fiecare cu fiecare", duelurile durind cite 45 de minute. Astazi, UTA intilneste Admira Wacker. (Radu Romanescu - Arad)

UTA - Slovan Liberec 1-0
A marcat: M. Ilie
UTA: Mirne - A. Chita, Miu, Pascovici, Vasiie - Hora, Bumbac, C. Todea, Simao - M. Ilie, Baltoi.
UTA - Pissendorf 5-0
Au marcat: Simao, Radovanovic, Vasiljevic, Bumbac, Edson
UTA: Hutan - Codreanu, Miu, Pascovici (Buican), Vasiljevici - Furdean, Bumbac, L. Todea, (Melinte), Simao (Roszel) - Edson, Radovanovici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează