FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Dorel Stoica şi Bornescu, transferabili!

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Mititelu le va permite lui Bornescu şi lui Dorel Stoica să plece, în cazul în care vor avea oferte la vară.

Ştiinţa ia în calcul despărţirea de două piese grele. Surse autorizate susţin că Mircea Bornescu (27 de ani) şi Dorel Stoica (29 de ani) ar urma să fie lăsaţi să plece la finalul sezonului. Motivul? Cei doi fotbalişti veniţi în urmă cu trei sezoane de la divizionara se­cun­dă FC Caracal au avut în ultimul timp prestaţii care au nemulţumit fanii, dar şi conducerea.

Şi Săceanu pe listă
Evoluţiile lor sînt puse pe fon­dul plafonării, titularul din poarta Ştiinţei şi căpitanul echipei fiind consideraţi doi dintre jucătorii care şi-au făcut deja datoria faţă de club. Alături de Bornescu şi de Stoi­ca, un alt fot­balist căruia i se va per­­­mite să-şi găsească alt anga­­ja­ment e mij­lo­caşul Robert Să­­ceanu (25 de ani), rezervă în ulti­mul timp.

Cum interdicţia de a achiziţiona fotbalişti rămîne valabilă şi la vară, oltenii speră că tinerii Silviu Lung jr. (18 ani) şi Valerică Găman (19 ani) vor putea substitui cu succes even­tuala plecare a titularilor de drept, în sezonul viitor. “Am ajuns la fi­nalul unui ciclu de trei ani şi e po­sibil să ne despărţim de unii ju­că­tori la vară”, a afirmat deunăzi Adrian Mititelu, în urma unei în­tre­vederi cu Nicolo Napoli.

“Nu ne stă gîndul acum la aşa ceva! Avem meciuri importante şi trebuie să fim concentraţi. Doar la vară discutăm despre eventuale vînzări”
Adrian Mititelu patron Universitatea

Balaci atacă Poli
Ilie Balaci (foto) crede că doar a­van­tajul propriului teren le-ar con­feri ti­mişo­re­nilor statutul de fa­vo­riţi în meciul direct de mîine. “Poli joacă acasă, stă mai bine în cla­sa­ment, dar Craiova a arătat un fotbal de calitate în acest miniretur, care-i dă dreptul să se considere favorită cam pe oriunde ar juca. În plus, oare bănăţenii au şi uitat deja ultimele rezultate dintre cele două echipe?”, a spus ieri managerul general. Balaci a făcut referire la ultimele două meciuri între Poli şi Ştiinţa, ambele cîştigate de olteni: 5-1 pe Bega şi 2-1 în Bănie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
 •  19 Aprilie 2008, 17:39

NEPOATEEEEEEEE ESTI NEBUN? PAI TU NU POTI SA CUMPERI SI TE APUCI DE VANDUT? MANJII CRAIOVEI TRE SA MAI FACA MUSTATZI CA SA II TII TITULARI ! E BUNA SI INTERDICTIA ASTA PANA LA URMA...NU MAI CUMPERI ...ASA CA NU MAI VINZI !!!

 •  19 Aprilie 2008, 01:20

ba vere nu miar place sa plece niciunu . daca pleaca bornescu cine plm ma mai aplauda dupa meci . si daca pleaca stoica de cine mai rad si cui ii mai blestem toata familia si mortii si ranitiii si rasa de nervi ??? plus de asta nici nu sant inlocuitori pt ei ;) dai dreaq sai mai tina 2 ani cat mai pot sa fuga !!!!

 •  17 Aprilie 2008, 20:43

Ar fi cea mai mare GRESEALA in ceea cel priveste pe BORNESCU!!! A dovedit ca e un portar mare.Daca pleaca Bornescu echipa va pierde o buna parte din public.Bornescu e SIMBOLUL acestei noi echipe a craiovei. FORTZA STIINTA , FORTZA BORNE!!!PS: vreti sa apere mai bine k pana acum mai aduceti un portar de valoare apropiata langa el= concurenta- asa se intampla la echipele mari asa cum se vrea si a noastra pe viitor!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează