Comentarii (7)
aureltg
aureltg  •  19 Martie 2010, 22:53

am mai spus-o: baciu este un pericol continuu pentru apararea stelei! daca dupa toate gafele pe care le face meci de meci si gestul prin care arata cat de mult ii pasa de suporterii stelei (nu a facut gestul obscen spre peluza sud sau un grup de suporteri, ci spre toti suporterii), nenorocitul asta mai prinde echipa, mie mi-e sila de o asemenea echipa! iar pippi a aratat ca habar nu are de fotbal, asa ca nu am incredere in parerea lui despre tall!

 •  19 Martie 2010, 21:41

sunt stelist de cand ma stiu. dar steaua nu are echipa.o sa ia bataie si de la gaz.imi pare rau de ei.

lucell
lucell  •  19 Martie 2010, 19:39

lasa`ne goe si tu cu baciu ....lasa`ne ca ne`a omorat infectia aia genetica numita jucator de fotbal! LASA`NE SI TU!

 •  19 Martie 2010, 19:08

Gogule esti varza .... Baciu a gresit decisiv la ultimele meciuri ... si cu DINAMO Baciu a gresit cu pasa la portar ...E MAI VINOVAT CA SI ZAPATA ....

 •  19 Martie 2010, 18:42

Gafa mare la Stoichita;noroc ca si-a dat seama dupa pauza.In rest ,Golanski si Plesan au jucatimpotriva noastra,iar Zapata a avut iar ghinion la golul doi.Dinamo a castigat pentru ca Stoichita face experiente. P.S.Ce mai cauta Banel la echipa? Doar pentru efort? Ionescu nu trebuia dat la Iasi.

sergiusurdila
sergiusurdila  •  19 Martie 2010, 18:13

Goian eu stiu ca esti fan Steaua dar cred ca ai vazut alt meci decat cel adevarat.Nu ai vazut mai omule ca Dinamo ne-a dominat clar,au jucat splendid,au pasat,au deschis jocul pe benzi dupa care au pus presiune pe Zapata,stilul lor a fost de dinamizare.In schimb Steaua a fost lenta,amortita au intrat foarte greu in ritm si mai mult s-au aparat.Nu o spun cu parere de rau,asta a fost adevarul meciului Dinamo 2-0 Steaua.

 •  19 Martie 2010, 18:03

Aşa-i goenică. Steaua a echilibrat partida şi era să egaleze la capul fantastic al grecului. Cred că te-ai uitat pe pozele de la meci. Încearcă filmul.

Comentează