FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, rămas de o lună liber de contract după despărțirea de FCSB

Dorin Rotariu / Foto: GSP.ro
Dorin Rotariu / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2024 09:00 / Actualizat sambata, 30 martie 2024 09:55

Iosif Rotariu (61 de ani), mijlocaș din „Generația de Aur”, a oferit ultimele informații despre situația nepotului său, Dorin Rotariu (28 de ani), rămas liber de contract după despărțirea de FCSB de la începutul lunii februarie.

Iosif Rotariu a spus despre Dorin că, în momentul de față, se află la Politehnica Timișoara, unde unchiul său este șef al departamentului de scouting.

Cristi Balaj, ieșire devastatoare după egalul cu Sepsi: „Ce vrei?! Nu vă e rușine? Suntem în haită aici?”
Sepsi - CFR Cluj 1-1
Cristi Balaj, ieșire devastatoare după egalul cu Sepsi: „Ce vrei?! Nu vă e rușine? Suntem în haită aici?”

Rămas liber de contract după ce Gigi Becali a decis unilateral că nu o mai poate ajuta cu nimic pe FCSB, Dorin Rotariu așteaptă perioada de mercato de vară pentru a semna cu o nouă echipă.

Dorin Rotariu, în așteptarea unei noi echipe

„Deocamdată este la Timișoara, se antrenează cu noi, cu Poli, în fiecare zi. Mai merge la sală, așteaptă perioada de vară să își găsească echipă. Îl văd zilnic, e cu poftă de antrenamente, de fotbal, face și două antrenamente pe zi”, a declarat Iosif Rotariu, conform prosport.ro.

Oficialul grupării de pe „Dan Păltinișanu” a comentat și situația din Superligă în privința luptei la titlu. Dacă FCSB va ieși campioană, Dorin Rotariu, nepotul său, va avea în palmares un titlu de campion în România, pe lângă cel din Bulgaria cu Ludogorets Razgrad.

FCSB mai are de muncă pentru a fi campioană, susține Iosif Rotariu

Iosif Rotariu a subliniat că lupta pentru campionat este departe de a fi decisă, chiar dacă liderul FCSB are un avans de 7 puncte față de Universitatea Craiova, ocupanta locului 2.

„Nu, nu cred, pentru că meciurile vor fi echilibrate, rezultatele vor fi surprinzatoare. Văd că și CFR, și Rapidul s-au încurcat, Farul joacă bine acum. Cred că nu e terminată (n.r.- lupta la titlu), se va juca până în ultima etapă”, a adăugat Iosif Rotariu, potrivit sursei citate.

Dorin Rotariu a jucat în 7 meciuri pentru FCSB în actualul sezon, 5 în campionat și două în Cupa României, fără să reușească să înscrie un gol sau să ofere o pasă decisivă.

350.000de euro este cota de piață a lui Dorin Rotariu, conform Transfermarkt

VIDEO Problemă de comunicare la Sepsi? Iosif Rotariu, despre regresul de la Sf. Gheorghe: „Nu cred că Storck are metode pe care antrenorii din România să nu le aibă”

Citește și:

Rezultat năucitor în semifinala de la Miami, Sinner - Medvedev » Cel mai drastic eșec al carierei
Miami
Rezultat năucitor în semifinala de la Miami, Sinner - Medvedev » Cel mai drastic eșec al carierei
Mihai Rotaru, pus pe glume înainte de Universitatea Craiova - Rapid: „Nici nu știau ce vor! Domnul Șucu cerea experiență VIP. Îi aducem și mobilă de la Ikea”
CSU Craiova - Rapid
Mihai Rotaru, pus pe glume înainte de Universitatea Craiova - Rapid: „Nici nu știau ce vor! Domnul Șucu cerea experiență VIP. Îi aducem și mobilă de la Ikea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bogat
bogat  •  30 Martie 2024, 13:53

Mai prinde vreo echipa arabeasca de liga a 2 a si la 30 de ani isi pune ghetele-n cui. Un jucator talentat, cuminte, insa moale si fara chef de a trage mai tare ca devina mai bun. Asta e, retragere usoara si succes in viata.

persanu
persanu  •  30 Martie 2024, 10:41

l-ai sfatuit bine pe nepot :))))))))))))) =)))))))))))) Asteapta perioada de mercato ? Pai ce sa faca cu perioada de mercato ma nene Iosife ? Ca aia e valabila pentru jucatorii aflati sub contract, nea caisa al dumitale are contract doar cu timpul liber. Mare fotbalist si asta.

Rebelul27
Rebelul27  •  30 Martie 2024, 10:27

Domnule Rotariu din ""generația de aur "" parca spuneai in vara 2023 că citez" Nepotul meu se duce la w.c.s.b. sa câștige trofeie"" ???????????????????????????????????? care meciuri că jucat ??. Cate trofeie a câștigat la bhhheeeeeecali?? Când Dinamo te cheamă vii și desculț ,că fără Dinamo tot la poli prin liga a doua erai . Nu la Bruges ,Astana ,etc . Nu-i nimic blestemele dinamoviștilor se lipesc de tine mereu . P.S chiar daca te băteau la retrogradare acum tot în circuit erai nu șomer.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează