FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A fost arestat săptămâna trecută! Ce urmează pentru Dorin Șerdean: „Asta este procedura”

Dorin Șerdean // sursă foto: Facebook
Dorin Șerdean // sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 10:38 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 17:36

Dorin Șerdean, fost președinte executiv și acționar majoritar la Dinamo, a fost arestat preventiv încă de săptămâna trecută, la solicitarea Parchetului European, fiind cercetat într-un dosar care vizează emiterea unor scrisori de garanție false pentru procurarea de fonduri europene.

  • Schema ar fi fost una complexă și implică o bancă din Insulele Comore, care ar fi emis scrisori de garanție în valoare de peste 30 de milioane de euro. Banii ar fi trebuit să asigure proiectele europene împotriva unor eventuale daune, însă totul ar fi fost fictiv, conform G4Media

Șerdean a fost reținut încă de săptămâna trecută, iar procurorii au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Avocatul fostului viceprimar din Alba Iulia anunță că va depune o contestație la Curtea de Apel București.

Ofertă de 20 de milioane de euro pentru fotbalistul român: „Au refuzat-o. Vor 40!”
TRANSFER
Ofertă de 20 de milioane de euro pentru fotbalistul român: „Au refuzat-o. Vor 40!”

Ce urmează pentru Dorin Șerdean, arestat la solicitarea Parchetului European: „Asta este procedura”

„Domnul Dorin Șerdean a fost arestat preventiv săptămâna trecută pentru 30 de zile. În principiu, urmează contestația, care va fi judecată la Curtea de Apel București.

Urmează să fie redactată și motivată încheierea de către judecătorul de drepturi și libertăți. Curtea de Apel în următoarele cinci zile va stabili termen de judecată pentru judecarea contestației. Asta este procedura penală”, a transmis avocatul Vlad Dan Oanea pentru GSP.ro. 

Șerdean a cedat în februarie pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo către societatea Red&White, dar a păstrat, simbolic, 0,1 procente din acțiunile clubului.

Parchetul European a confirmat pentru GSP.RO arestarea lui Dorin Șerdean pentru 30 de zile, însă nu a oferit mai multe detalii despre investigație.

Citește și: 

Ce spun șefii lui Dinamo despre arestarea lui Dorin Șerdean

Dinamo a făcut vizita medicală » Ce jucători au lipsit și când sunt așteptați alături de echipă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
danglumetu
danglumetu  •  15 Iunie 2023, 12:02

halal *** romani! dupa ce ca nimeni nu a dat informatia la timpul ei, nici macar acum nu stiu cu exactitate ziua in care a fost arestat si unde!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

21lva
21lva  •  15 Iunie 2023, 11:59

procurorii nu pot decide arestarea cuiva. nu mai scrie calamitati

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  15 Iunie 2023, 11:37

Ca de obicei. Toti *** s-au strans la dinamo. Sunt curios cine mai intra la zdup dupa falsurile din dosarul de insolventa… frumoasa treaba..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează