INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV / VIDEO Ofertă de 20 de milioane de euro pentru fotbalistul român: „Au refuzat-o. Vor 40!”

Radu Drăgușin, al doilea de la dreapta la stânga // foto: Imago Images
Radu Drăgușin, al doilea de la dreapta la stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 10:27 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 11:06

Florin Manea, impresarul fundașului central Radu Drăgușin (21 de ani), susține că pe numele fotbalistului de la Genoa a venit o ofertă de 20 de milioane de euro de la un club din Serie A. „Grifonii” ar fi refuzat-o, ei solicită 40 de milioane.

Din vara lui 2022, Radu Drăgușin evoluează la Genoa, unde a ajuns din curtea celor de la Juventus.

Radu a fost om de bază la Genoa în acest sezon și i-a ajutat pe „grifoni” să promoveze în Serie A, motiv pentru care Transfermarkt i-a crescut cota de piață la 8 milioane de euro, cea mai mare dintre fotbaliștii români, la egalitate cu Răzvan Marin.

Genoa îl consideră extrem de important pe fundașul român, în schimbul căruia solicită o sumă colosală. Potrivit impresarului Florin Manea, ar fi vorba despre 40 de milioane de euro!

Luka Modric i-a șocat pe olandezi în semifinala Nations League: „Lasă-mă să-ți văd pașaportul!”
ȚĂRILE DE JOS - CROAȚIA 2-4
Luka Modric i-a șocat pe olandezi în semifinala Nations League: „Lasă-mă să-ți văd pașaportul!”

Florin Manea: „Genoa a refuzat 20 de milioane de euro pentru Radu Drăgușin”

„Vorbesc, sunt în contact cu cluburi, dar el a ajuns deja la un nivel la care, pentru prima dată în cariera mea, nu mai este nevoie să sun eu pe cineva. Acum mă sună ei! Este o senzație extraordinară să vezi cine [se interesează].

Am refuzat cluburi la care acum 4-5 ani aș fi mers pe jos dacă primeam ofertă. Îl luam în cârcă și fugeam cu el! Dar acum nici nu le mai răspund la telefon, că știu de ce sună.

Genoa i-a stabilit un preț destul de mare, în jurul a 40 de milioane. A fost o ofertă concretă de 20 de milioane acum, imediat înainte de încheierea sezonului. Oferta a fost din Italia, din Serie A. Au refuzat-o.

Atunci, eu știu pe unde se învârte [prețul]. Și dacă mă sună PSV Eindhoven, de exemplu, eu știu că nu au cum să dea 40 de milioane. Dacă te sună din Anglia răspunzi, că acolo poate plăti oricine 40 de milioane”, a afirmat Manea la GSP Live.

Florin Manea: „Newcastle îl urmărește”

„Uite, Newcastle îl urmărește. Am vorbit cu directorul lor, mi-a spus: «Ne place, îl avem în minte».

Poate nu e pregătit încă, poate îl mai lasă un an și îl ia apoi. Acum îndeplinește condițiile pentru Premier League, pentru că promovează în Serie A, are și naționala, meciuri jucate acolo.

40 de meciuriși 4 goluri are Drăgușin la Genoa

Vara asta cred că rămâne la Genoa”, a adăugat impresarul lui Drăgușin.

Citește și:

MM confirmă Gazeta: „Ne-am depus candidatura”

Dinamo aștepta salvarea în iulie, dar realitatea e cruntă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (24)
bajescu
bajescu  •  15 Iunie 2023, 14:20
Postat de brentford pe 15 Iunie 2023, 12:16

Eu nu am spus-o cu rautate. Da,mi-as dori sa ajunga pe la un Milan sau Napoli,dar mai e cale lunga. Momentan a demonstrat...in Serie B. Vedem daca se impune sezonul urmator in Serie A la o nou promovata.

La Juventus a demonstrat ca este un foarte bun fundas. In toate meciurile in care a jucat, a jucat excelent. Nu am inteles de ce nu l-au pastrat. Probabil ca existau diverse interese, titulari ce nu puteau fi inlaturati. Este posibil sa il recumpere pe bani foarte multi, la un moment dat. Oricum, eu zic ca a demonstrat pana acum ca se descurca la orice nivel. Iar pretul de 40 de milioane nu este chiar exagerat, avand in vedere ce sume se vehiculeaza in prezent. L-as vedea vandut la o echipa mare, pe bani buni: este putetnic, inteligent, serios. Are toate calitatile necesare. Are un singur minus: este roman, iar romanii au o imagine foarte proasta. Totusi, daca este bun, va fi cumparat chiar si cu acest minus (pentru care, oricum, nu are nicio vina)

ArchBishop
ArchBishop  •  15 Iunie 2023, 14:06
Postat de alexiosas pe 15 Iunie 2023, 12:01

aberatia pe gesepe e litera de lege....daca e asa jignitor si ma banati pentru ca va spun ce faceti nu e jignitor cumva pentru voi sa le scrieti? intreb pentru un prieten

N-ai cu cine sa te intelegi, astia is mai rai ca trolii putinisti, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  15 Iunie 2023, 14:00

SI LA jUVENTUS era in lot, dar acolo, erau batranii Bonuci si Chellini inca, titulari. E clar ca cu Dragusin se incepe primul 11 la Nationala! doame ajuta sa ne si calificam, ca atunci le creste si cota la saracii Romani ;)

Vezi toate comentariile (24)
Comentează