INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚĂRILE DE JOS - CROAȚIA 2-4

Luka Modric i-a șocat pe olandezi în semifinala Nations League: „Lasă-mă să-ți văd pașaportul!”

Luka Modric, la interviul de la final // foto: captură video UEFA.com
Luka Modric, la interviul de la final // foto: captură video UEFA.com

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 08:39 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 09:07

La aproape 38 de ani, pe care îi va împlini pe 9 septembrie, Luka Modric a fost cel mai bun om al Croației în semifinala de Nations League câștigată cu naționala Țărilor de Jos, 4-2. Olandezilor nu le-a venit să creadă la ce nivel joacă fostul Balon de Aur, astfel că un jurnalist i-a cerut pașaportul după meci: „Este incredibil, lasă-mă să văd că ai vârsta asta”.

Titular în Țările de Jos - Croația, Luka Modric a fost peste tot. A pasat decisiv, a scos un penalty și a înscris, iar UEFA l-a desemnat omul meciului. Modric a jucat la un nivel înalt 119 minute și a cules aplauze chiar și din partea suporterilor echipei gazdă în momentul schimbării.

MM confirmă Gazeta: „Ne-am depus candidatura”
FCSB
MM confirmă Gazeta: „Ne-am depus candidatura”

Olandezii au fost atât de uimiți de nivelul fostului Balon de Aur încât la final de meci un jurnalist i-a cerut, în glumă, să-i arate pașaportul.

„Lasă-mă să-ți văd pașaportul!” » Olandezilor nu le-a venit să creadă cât de bun e Luka Modric

Te rog, lasă-mă să-ți văd pașaportul. Este incredibil să ai 37 de ani și să joci și să alergi așa până în minutul 119”, i-ar fi transmis un jurnalist de la televiziunea olandeză NOS, conform publicației croate Net.

Luka a fost amuzat de cuvintele interlocutorului. A zâmbit, apoi a răspuns

„Nicio problemă, îți pot arăta după interviu. Da, pașaportul demonstrează că am atâția ani cât ai zis că am. Ce pot spune? Fanii îmi oferă atât de multă afecțiune și atât de mult respect încât este incredibil. De asta este o plăcere pentru mine să joc și la această vârstă. Mă bucur de fotbal”.

Luka Modric: „Toți am jucat spectaculos. Jos pălăria!”

Apoi, în cadrul interviului acordat UEFA.com, Modric a analizat prestația echipei sale:

„Am jucat un meci fantastic și suntem din nou într-o finală, unde voiam să fim. Am jucat foarte bine în afară de primele 20 de minute. Nu a fost cel mai bun început, dar pe măsură ce jocul a avansat am jucat din ce în ce mai bine, mai ales după penalty-ul pe care Krama l-a înscris.

Apoi am jucat cel mai bun fotbal al nostru, am fost spectaculoși. Păcat că am primit al doilea gol în ultimul minut, dar am demonstrat în prelungiri că avem caracter și am câștigat pe merit.

Am reacționat bine după al doilea gol. Antrenorul l-a introdus pe teren pe Petkovic care a jucat fantastic, dar întreaga echipă, fiecare dintre noi am jucat spectaculos. Jos pălăria pentru toată lumea”.

Croația va disputa finala Nations League cu una dintre Spania și Italia. A doua semifinală va avea loc în această seară, de la ora 21:45.

Mai multe știri de actualitate:

Trei țări într-una singură » Înainte de Kosovo - România, reporterul GSP a ajuns în locul pe care MAE ne-a sfătuit să îl evităm. De ce voia UEFA să mute meciul? Realitatea e cu totul alta

Mihai Stoica dezaprobă decizia lui Becali: „E o pierdere, dar ce să fac?! Garantez că va juca oriunde va semna”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
catalincj
catalincj  •  15 Iunie 2023, 19:13
Postat de johny2003 pe 15 Iunie 2023, 12:41

Nu am treaba cu angheluta ori digi! Am vazut meciul pe canal englezesc! Dar l-am vazut cu ochii mei! Am vazut faza! Nu am treaba cu comentatorii! Cu "sindromul" nici atit! Poate tu ai sindromul Parkinson!))))

Poate te-ai uitat la alt meci. Penaltyul a fost foarte clar. Asta si daca asa avea si ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arnautull
arnautull  •  15 Iunie 2023, 14:10
Postat de propaganda pe 15 Iunie 2023, 12:15

E clar ca este un jucator determinat, dar la Real a fost si este dopaj in masa! Se stie. De aceea multi jucatori nici nu si-au dorit vreodata sa plece de acolo.

ai noroc ca nu doare mestere, daca durea te reclamau vecinii ca nu pot sa doarma de racnete :)))))

gazistu
gazistu  •  15 Iunie 2023, 14:01

bravo croatilor, o tara mica, cu inimile MARI!!! astia sunt adevarati barbati... niste gladiatori!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează