FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - CSU CRAIOVA

VIDEO + FOTO Imagine colosală de la Galați » Dorinel Munteanu a pus mâna pe lopată și a dat la zăpadă! Președintele i-a urmat exemplul

Dorinel Munteanu (primul din stânga). 
Foto: Facebook @ SC Oțelul Galați +24   FOTO
Dorinel Munteanu (primul din stânga). Foto: Facebook @ SC Oțelul Galați

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 15:46 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 18:15

Dorinel Munteanu (55 de ani), antrenorul celor de la Oțelul, a pus mâna pe lopată și i-a ajutat pe suporterii care au venit la deszăpezirea terenului din Galați, plin de zapădă cu câteva ore înaintea partidei cu Universitatea Craiova, din runda cu numărul 17 din Superliga. 

Vremea rea a pus stăpânire pe toată țara, iar Galațiul se află, până la ora 16:00, sub atenționare de cod roșu de viscol. Moldovenii chiar anunțaseră că este posibil ca meciul cu Universitatea Craiova, programat în această după-amiază, de la 17:30, să fie amânat, dar sunt șanse ca partida să aibă loc în cele din urmă duminică. 

+20 FOTO

Doar că, între timp, ninsoarea s-a oprit la Galați, iar mai mulți fani ai Oțelului au venit la stadion pentru a da o mână de ajutor. Dorinel Munteanu, antrenorul campioanei din 2011, a pus și el mâna pe lopată și a început să curețe gazonul. 

VIDEO. Dorinel Munteanu și suporterii Oțelului Galați ajută la deszăpezirea stadionului, înainte de meciul cu Universitatea Craiova

Mai mulți suporteri s-au prezentat de îndată la stadion și au început să curețe zăpada. Înarmați cu lopeți și niște prelate, fanii Oțelului s-au pus pe treabă. 

Acestora li s-au alăturat și Dorinel Munteanu, antrenorul echipei, dar și Marian Brăilescu, președintele clubului gălățean. Cei doi au fost fotografiați în timp ce puneau zăpadă pe prelată. 

Citește și: 

Rapid pregătește o mutare importantă » Îi propune un nou contract lui Cristian Săpunaru

A îmbrăcat tricoul ambelor rivale, iar acum și-a ales favorita pentru derby: „Presiunea e mai mare pe ei”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (16)
lucian_85
lucian_85  •  26 Noiembrie 2023, 18:02
Postat de cirus11 pe 26 Noiembrie 2023, 16:04

Din fericire au incalzire sub gazon, nu?? Dupa ce dau grosul restul ar trebui sa se topeasca?? Nu??? parca vad ca sunt niste "probleme tehnice"...

N-au nimic.....ce să aibă ăia ...

username_2
username_2  •  26 Noiembrie 2023, 17:26

corect era imagine COLOSALĂ, da mere și așe....oricum se vede clar că călzirea globală îi aci pă noi și auzii că vine și valu enșpe de covid...am pus-o de mămăligă, iat n-are voie Nole la AO

VanBasten1989
VanBasten1989  •  26 Noiembrie 2023, 17:16

Ce va mai plac epitetele. Imaginea e colosala...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează