FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI

VIDEO Dorinel Munteanu le atrage atenția granzilor din Superligă: „Nici atunci n-a crezut nimeni în noi și am luat titlul”

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de , - Publicat joi, 06 iulie 2023 20:19 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 20:42

Oțelul Galați a revenit din Austria, unde a efectuat un stagiu de pregătire în perioada 25 iunie- 6 iulie. Formația pregătită de Dorinel Munteanu va debuta în Superligă pe teren propriu cu UTA, vineri, 14 iulie, de la ora 18:30.

La sosirea în țară, Dorinel Munteanu a explicat că își dorește la fel ca în sezonul 2010-2011 când echipa a luat titlul, să demonstreze că pot produce surprize granzilor.

VIDEO. Dorinel Munteanu: „Nimeni n-a crezut în noi și apoi am produs surpriza”

„Un cantonament reușit în Austria. N-am avut accidentați și suntem pregătiți pentru acest debut. Au venit destui jucători și o să mai aducem încă vreo 2-3 jucători cu siguranță.

Cu Celea, nu s-a întâmplat nimic, întrebați-l pe el. Nu cred că s-a acomodat la Galați. Pentru mine el este un capitol încheiat și nu mai face parte din lotul nostru. Aduc jucători în limita bugetului pe care îl am. 

Vă asigur că în timpul campionatului va evolua echipa cea mai bine pregătită și care s-a acomodat cel mai repede. E important ce o să se întâmple în timpul campionatului și atunci ne vom fixa și obiectivele pe parcurs. 

O să fie exact ca la Liga 2, când nimeni nu a dat nicio șansă Galațiului și apoi am produs surpriza. Sper să fie un sezon frumos, iar Oțelul să rămână în Superligă. Și acum mai bine de 11 ani, când n-am avut nicio șansă la prima vedere cu niște echipe mai puternice, am reușit să câștigăm campionatul”, a spus Dorinel Munteanu.

Întrebat de situația cu stadionul Ghencea, pe care s-ar dori ca FCSB și Dinamo să-și desfășoare derby-ul, Dorinel Munteanu a răspuns: 

„Nu mă interesează ceea ce se va întâmpla cu FCSB, dacă va juca în Ghencea. Din partea mea pot să joace și pe Wembley”, a mai spus antrenorul celor de la Oțelul Galați.

Rezultate amicale Oțelul Galați

  • SC Oțelul Galați 1 – 1 SV Kapfenberg
  • SC Oțelul Galați 2 – 2 FC Polissya Zhytomyr 
  • SC Oțelul Galați 0 – 0 NK Maribor
  • SC Oțelul Galați 2 – 2 NK Vojvodina Novi Sad

Bursa transferurilor Oțelul Galați

  • Antrenor: Dorinel Munteanu (confirmat)
  • Veniri: Daniel Celea (Chindia), Relu Stoian (Gloria Buzău), Ștefan Bodișteanu (Farul), Alexandru Pop (Unirea Dej), Aurelian Păun (U Cluj), Ariel Lopez Varela (Gloria Buzău), Milen Zhelev (Arda Kardzhali), Pablo Gaitan (Gloria Buzău), Joao Serrao (Paredes, Portugalia), Samuel Teles (Feirense, Portugalia)
  • Reveniri: Denis Cireș (Braniștea), Cosmin Mereuță (Sporting Liești), Gabriel Ursu (Braniștea)
  • Plecări: Cristian Ciobanu (liber), Antonio Cruceru (liber), Rareș Pop (liber), Andreas Chirițoiu (FCSB II), Gabriel Nedelea (Academia Hagi), Laurențiu Maxim (Viitorul Cluj), Rareș Scocâlcă (U Cluj), Daniel Celea (liber)
Petrolul a revenit în țară cu un plan bine pus la punct: „Ne-am setat acest obiectiv”+„Budescu se află în mare formă”
Petrolul Ploiești
Petrolul a revenit în țară cu un plan bine pus la punct: „Ne-am setat acest obiectiv”+„Budescu se află în mare formă”
A lăsat România pentru Cipru! Daniel Celea a semnat un precontract pentru un sezon cu Nea Salamina Famagusta
TRANSFER
A lăsat România pentru Cipru! Daniel Celea a semnat un precontract pentru un sezon cu Nea Salamina Famagusta

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (17)
laur33
laur33  •  07 Iulie 2023, 13:31

Otelul are ultimul loc asigurat. Este de departe cea mai slaba echipa din L1. Daca Steaua avea drept de promovare Otelul juca si acum in Liga 2 pentru ca nu ar fi trecut sub nicio forma de FC Arges in baraj.

Vally
Vally  •  07 Iulie 2023, 12:58
Postat de legio.sud pe 07 Iulie 2023, 09:57

Ești un prost de la marginea Moldovei , calmează-te !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

realsteaua
realsteaua  •  07 Iulie 2023, 11:04

Dorinele, mai las-o moale cu acel campionat câștigat, că "trebuia" să-l câștigați, altfel nu se puteau fura banii luați din UCL. Și acum plâng Iancu de la Timișoara și Porumboiu de la Vaslui după acel campionat. Și asta ți-o spune un gălățean care printre altele a fost și la meciul Oțelului cu Juventus de pe stadionul Dunărea din septembrie '88.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează