FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - OȚELUL 2-4

Dorinel Munteanu, nemulțumit după 4-2 cu UTA: „Voi discuta cu jucătorii. Nu e permis să facă asta!”

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 22:50 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 22:57

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, a analizat prestația elevilor săi, după 4-2 cu UTA. 

Tehnicianul și-a felicitat jucătorii pentru cum au jucat în prima repriză, dar a spus că finalul, în care Oțelul a încasat două goluri, l-a nemulțumit și că-i va certa pe jucători. 

Transformarea ULUITOARE a lui Gheorghe Ștefan, fostul finanțator al Ceahlăului » Cum arată la 70 de ani: „Sunt doar un bunic fericit!”
APARIȚIE
Transformarea ULUITOARE a lui Gheorghe Ștefan, fostul finanțator al Ceahlăului » Cum arată la 70 de ani: „Sunt doar un bunic fericit!”

Ce l-a nemulțumit pe Dorinel Munteanu după UTA Arad - Oțelul 2-4 

„Îi felicit pe jucători că au respectat ce am vorbit. Știau că vom avea adversari foarte buni, dar am făcut o primă repriză foarte bună. Am deschis rapid scorul, am pus presiune pe adversari și i-am făcut să greșească. 

S-a făcut 3-0 și mai puteam marca un gol sau două. În repriza a doua am mai dat un gol, dar sunt puțin necăjit că am laut două goluri. Trebuie să lucrăm la psihic.

Nu ai voie să iei două goluri, chiar dacă ai 4-0! Vreau să le transmit jucătorilor din agitația mea. Nu sunt mulțumit de final. Voi discuta cu jucătorii despre faptul că am luat cele două goluri. Nu ai voie să te relaxezi, chiar dacă e 4-0. Nu e permis să fii atât de relaxat. 

Trebuie să fim concentrați mereu. Chiar nu mi-a plăcut cum au intrat unii dintre jucători. Am zis că jocul echipei va crește de la meci la meci. Noi muncim în fiecare zi și vreau să ne atingem obiectivul. Nu va fi ușor. Obiectivul e impus de mine, iar jucătorii nu au voie să vorbească despre asta. Vreau să ajungem în play-off”, a spus Dorinel Munteanu la OrangeSport. 

VIDEO Alex Pop, gol de generic în UTA Arad - Oțelul 

Citește și:

Gigi Becali și-a schimbat discursul după 12 zile » Ce spune acum despre echipa națională

„Grotesc! Odios! V-aș spune «să vă fie rușine», dar nu știți noțiunea” » Lorena Balaci, dezlănțuită la adresa lui FCU Craiova

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
garywise
garywise  •  14 Noiembrie 2023, 16:25
Postat de losche pe 14 Noiembrie 2023, 08:16

4-2 nu e un fel de 2-0 deloc. Una e sa incasezi 4 goluri acasa, alta doar 2. Apoi a fost chiar 4-0 si pe fondul relaxarii, UTA a inscris 2 goluri. Tinand cont ca sunt fost colegi si de teren, sa merg cu Otelul la Arad si sa le dai 4 la ei acasa, e umilitor ptr ei sigur. Nu cred ca e cineva de la UTA care sa zica 'Hai ca am pierdut practic cu 2-0'. In niciun moment al meciului UTA nu a fost pe cale sa castige acest meci, ci Otelul care a condus de la inceput si le-a dat 4.

problema este ca uta a jucat la sibiu si nicidecum acasa. daca te-ai uitat la meci este cum spui tu. dar dpdv statistic au fost doar 2 goluri diferenta. ca au condus aia cu 4-0 si au dat aia 2 goluri in 5 minute este irelevanty. la fel de bine putea fi un meci echilibrat in care una sa faca in ultimele minute 3-2 si celalta sa se napusteasca spre atac,dar sa rateze si sa dea ceilati golul de 4-2 pe contraatac. atunci era rusinos? ambele s-au terminat 4-2.

Seanotes
Seanotes  •  14 Noiembrie 2023, 08:57

Pai ar trebui sa se certe pe el. Cand a facut inlocuirile a bagat numai petarde de fotbalisti.

ovis
ovis  •  14 Noiembrie 2023, 08:51

Antrenor serios,care isi respecta meseria.Asa cum a fost si ca fotbalist.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează