FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un nou atac dur asupra lui Pablo Cortacero: „Cea mai neagră pată din istoria lui Dinamo”

Pablo Cortacero
Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 11:20 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 11:25

Dorinel Munteanu (52 de ani), fost campion în Liga 1 cu Dinamo, l-a atacat dur pe acționarul majoritar al „câinilor roșii”, Pablo Cortacero, și a zis că echipa din Ștefan cel Mare se află în cea mai neagră perioadă din istorie.

Dorinel Munteanu a evoluat pentru Dinamo în perioada 1991-1993 și a cucerit un singur trofeu cu formația din Ștefan cel Mare: titlul în sezonul 1991/92. Munteanu i-a și antrenat pe „câinii roșii” pentru o scurtă perioadă, în 2012. Antrenorul a ajuns la Dinamo după ce a plecat de la Oțelul Galați, formație cu care a cucerit titlul și supercupa cu un an înainte.

Dorinel Munteanu: „Cortacero reprezintă cea mai neagră pată din istoria lui Dinamo”

„E o rușine, îmi pare rău că Dinamo trece prin această situație. Cortacero a venit ca salvator, ca investitior, dar…mă așteptam să fie civilizat, judecând măcar după țara din care provine. Trebuia să spună lucrurilor pe nume.

Eu sunt alături de Dinamo, de DDB, deși ei știu că nu pot să susțină și-n viitor sută la sută financiar echipa. E un club foarte greu. Absolut, acest Cortacero reprezintă cea mai neagră pată din istoria lui Dinamo, el și ceilalți spanioli. Acum au ajuns și prin tribunale. Aici duce neseriozitatea lor”, a spus Dorinel Munteanu pentru prosport.ro.

27 de goluria înscris Dorinel Munteanu în Liga 1 în perioada în care a evoluat în tricoul lui Dinamo

Dinamo a obținut o victorie mare contra lui Pablo Cortacero la Tribunalul București, după ce spaniolul a intentat proces clubului la care este încă acționar majoritar, acuzând mazilirea din funcția de președinte al CA. Și chiar dacă roș-albii își pot vedea acum liniștiți de strângerea sumei de 245.000 de euro, necesară pentru a obține licența, un nou proces îi paște pe „câini”. Cortacero nu cedează după prima bătălie juridică pierdută cu Dinamo, iar pe 30 martie, la Tribunalul București, va contesta înlocuirea lui din funcția de președinte al Consiliului de Administrație.

VIDEO. Etapa 28 MATCH PREVIEW // Poli Iași - Dinamo

Citește și alte știri din Liga 1:

Dragomir, drastic cu jucătorii de la CFR Cluj: „Parcă erau dezmembrați! Erau blazați! De mult nu am mai văzut așa ceva”

Mihai Neșu cere încetarea ostilităţilor în războiul FCSB - CSA: „Niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
173119800948796
George Nelu  •  20 Martie 2021, 15:43

Suporterii lui Dinamo si DDB sant puternici si capabili sa sustina echipa. Au demonstrat, sant unici. Bravo lor.

tataika
tataika  •  20 Martie 2021, 13:23

ddb la matineu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează