FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRE

Contre în direct! Mutu l-a numit antrenor învechit pe Dorinel Munteanu și imediat a venit replica „principalului” Oțelului

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 10:46 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 11:15

Dorinel Munteanu a decis ca Oțelul Galați să facă la munte stagiul de pregătire înainte de reluarea campionatului, iar acest aspect i-a atras mai multe critici din lumea fotbalului. Adrian Mutu nu l-a menajat pe Dorinel și a menționat faptul că metoda utilizată de antrenorul gălățenilor este învechită.

Recent demis de la Neftchi Baku, Adrian Mutu este de părere că antrenamentele făcute de gălățeni sub comanda lui Dorinel Munteanu nu au vreo legătură cu fotbalul actual. 

Jose Mourinho, DEMIS de la AS Roma! A venit prima reacție a portughezului
AS ROMA
Jose Mourinho, DEMIS de la AS Roma! A venit prima reacție a portughezului

Dorinel Munteanu, reacție după atacul lui Mutu

„Cu tot respectul, suntem în 2024. Este o metodă învechită. Antrenamentele acelea nu au nicio treabă cu fotbalul. Eu nu am nimic cu Dorinel, dar asta e părerea mea. Este un antrenor cu principii old school”, a atacat Adrian Mutu, la emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

Replica lui Dorinel nu a întârziat să apară. Tehnicianul i-a transmis un mesaj sugestiv moderatorului emisiunii, Radu Naum: „Nu sunteți pe drumul cel bun”.

Rezultatele sunt de partea Oțelului, formație aflată pe locul 11 în Superliga, cu 26 de puncte în 21 de etape. Chiar și așa, imaginile cu jucătorii moldoveni alergând printre cetățeni sau în spatele mașinilor pe pante sau pe străzi printre turiști au devenit virale.

Dorinel Munteanu ar fi vrut în Turcia, dar Oțelul nu a avut bani

Dorinel Munteanu a admis că la clubul gălățean există probleme de ordin financiar. El a dezvăluit că acesta este motivul pentru care nou-promovata a rămas în țară și s-a pregătit la Vatra Dornei, în loc să meargă în Antalya, precum alte 9 echipe din Superligă.

„Am fost pe lista celor care trebuia să mergem în Turcia, pentru două jocuri amicale, dar nu am avut bani. Ar fi fost foarte scump, peste 60.000 de euro, și nu am avut bani”, a comentat Dorinel Munteanu.

VIDEO Imagini COLOSALE cu Dorinel Munteanu în rolul principal! Antrenorul s-a băgat la joc și i-a făcut din gleznă pe fotbaliștii Oțelului

Citește și:

Abia plecat de la FCSB, Cristi Ganea și-a explicat alegerea: „Nu sunt genul acela de jucător”

Mutare de nicăieri: internațional cedat din Superliga cu 4 zile înainte de primul meci! » GSP are cifrele mutării: „Aceasta este suma”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
Barbanta
Barbanta  •  17 Ianuarie 2024, 09:53
Postat de Traiminromania.. pe 16 Ianuarie 2024, 17:34

Alergare pentru rezistenta la aer mai rarefiat si mai putin poluat ca pe la orase nu are treaba cu fotbalul?? Lasa ca are cocaina

Serios???? Si,pe beton ☝️ Cf,profesore???????????????????? Ii vad după 4,5 etape????

Barbanta
Barbanta  •  17 Ianuarie 2024, 09:51
Postat de TraianX pe 16 Ianuarie 2024, 17:38

Mutu e o banuiala de antrenor. Poate la cocaina.

Hmmm???? Vă arată Adi legitimatia☝️ Învățati geografie????

Barbanta
Barbanta  •  17 Ianuarie 2024, 09:49
Postat de TraianX pe 16 Ianuarie 2024, 17:38

Mutu e o banuiala de antrenor. Poate la cocaina.

Dc nu il crezi mai inteligent ☝️ Vb peste 4,5,etape...cumetre???? Cu fotbaliștii de plastelină???? Ai vz ce antrenamente a fc Munteanu???? Si pe BETON...si,cand a fc cu găina ☝️ Acela era gazon???????? De cand il stiu eu☝️ La Campulung Moldovenesc dc nu a stat???? Daca tot am vb de beton ,sa i vz cu tendoanele ,ligamentele☝️

Vezi toate comentariile (18)
Comentează