FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Atac fără menajamente la jucătorii de la FCSB: „Ei schimbă antrenorii!”

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 22:14 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 22:39

Dorinel Munteanu, 52 de ani, fost jucător și antrenor la FCSB, a comentat în termeni duri situația de la echipa roș-albastră

Munteanu a vorbit despre jucători și a criticat atitudinea lor, spunând că aceștia se cred ca mai importanți decât antrenorii de la club. 

„Un antrenor poate să aducă o schimbare la nivel mental la o echipă dacă are la cine să aducă! La Steaua sunt jucători care, în momentul de faţă, cred că sunt mai presus decât antrenorul. Indiferent de cine vine! Poate doar să fi venit un Lucescu sau un Olăroiu care să-i strunească... 

Dar, după ce citesc în presă şi după feeling-ul meu, mulţi jucători se cred peste antrenor! Schimbă antrenorii! Au discursul după jocuri... Deși joacă pe teren, în discursul după joc nu au nicio vină. Deşi, nu pot să înţeleg... O repriză să joci foarte bine şi o repriză nu joci bine şi te egalează adversarul, iar de vină este antrenorul", a spus Dorinel Munteanu la Digi Sport Special.

VIDEO Duckadam mesaj dur pentru jucătorii FCSB: „Spun ce vreau la TV! Nu mă duc să beau bere cu ei ca să fim prietenii”

FOTO Primul antrenament al lui Toni Petrea la FCSB

+5 FOTO

 Citește mai multe știri despre FCSB:

Florin Tănase i-a dat o replică ironică lui Marcel Pușcaș: „La Berceni nu ajunge tramvaiul”

FCSB, două înfrângeri la TAS! Becali pierde războaiele cu Talpan și Burleanu

Playtech: Tun senzațional dat de Teodora, fiica lui Gigi Becali. Cum a pus mâna pe milioane de euro


Comentarii (13)
jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  22 Iulie 2020, 12:34

Merg rasfatatii astia in straintate si apoi se plang ca nu i-a "inteles" antrenorul. Trebuia sa-i "ajute" mai mult. Radoi ar trebui sa evite cat de mult jucatorii astia: Man, Coman, Morutan si alte vedete becaliste. Au partea lor de vina la ultima campanie de calificare.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  22 Iulie 2020, 12:27

Ce spune Munteanu e evident de multa vreme. A pus Becali carul inaintea boilor. In loc sa conduca antrenorul conduc jucatorii. Iar Becali e selectionerul lor, ca antrenor nu e.

116538290032900
Alice Popa  •  22 Iulie 2020, 07:24

Cum sa-i respecte jucatorii fcsb pe antrenorii pusi de Becali cand ei ii cunosc de cand erau secunzi (sau secunzii secundului!) si carau sacul cu mingi si sticlele cu apa?!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează