FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Dorinel Munteanu se reorientează după eșecul din politică: „Mi-aș dori să lucrez cu astfel de oameni”

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 12:23 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 12:42

Dorinel Munteanu (52 de ani) este aproape de revenirea în antrenorat după ce nu a reușit să intre în Parlamentul României ca urmare a alegerilor de pe 6 decembrie.

Dorinel Munteanu, cel care deține recordul de meciuri jucate pentru reprezentativa României, a deschis lista pentru Senat în Cluj a Partidului Mișcarea Populară (PMP), însă partidul său a eșuat în încercarea de a intra în noua formulă a parlamentului. PMP nu a trecut pragul electoral de 5%, reușind să obțină 4,93% dintre voturile totale exprimate la Senat.

Dorinel Munteanu: „Există interes din străinătate”

Acest lucru l-a determinat pe Munteanu să se retragă din viața politică, fostul mijlocaș fiind aproape de revenirea în antrenorat. 

„După această perioadă în care am încercat să fac ceva pentru sport intrând în politică, o să revin cât mai repede pe bancă. Eu sper ca până de Crăciun să se clarifice situația mea, există interes nu din țară, ci din străinătate. O să merg unde se va ivi posibilitatea, mi-aș dori să lucrez cu oameni care au încredere în antrenori”, a declarat Dorinel la PRO X. 

Cea mai recentă aventură a lui Dorinel Munteanu în antrenorat a fost la CSM Reșița, pe care a pregătit-o între noiembrie 2019 și iunie 2020. Dorinel a antrenat echipe importante ale României, precum CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, U Cluj, FCSB, Oțelul, Dinamo și Astra Giurgiu.

VIDEO. Semnal de alarmă tras de Dorinel Munteanu: „Jucătorii de azi sunt puturoși când dau de greu! N-au plăcere să joace fotbal”

Citește mai multe știri despre antrenori:

Cosmin Contra, învinuit de situația dramatică de la Dinamo: „Să dea bani pentru daune! Miros țeparii de la distanță, era câinele de pe steagul spaniolilor”

Pep Guardiola, moment de disperare în Manchester City - WBA!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mattteo
mattteo  •  16 Decembrie 2020, 19:39
Postat de Marcel Popa pe 16 Decembrie 2020, 14:13

Acum daca Ana Marie a terminat de scris cartea se ocupa si de Dorinel ca ea toata le rezolva.

Vezi ca asta a iesit campion cu neica nimeni Otelul, dar de el nu se vorbeste, ca de....nu are prieteni sa-l promoveze....

853246084756615
Marcel Popa  •  16 Decembrie 2020, 14:13

Acum daca Ana Marie a terminat de scris cartea se ocupa si de Dorinel ca ea toata le rezolva.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  16 Decembrie 2020, 12:54

Deci domnul Munteanu a intrat in politica pentru a fi pus pe liste si pleaca daca nu i-a iesit. Super. Arata clar ce si cum se face politica in Romania. A fi politician e pentru imensa majoritate (daca nu toti) un job ca oricare altul - ma rog, mult mai bun decat multe altele. Cand politica ar trebui sa fie, in primul rand, o vocatie. Domnul Munteanu? Nu i-a iesit cu politica, nicio problema, cauta altceva... Asta e tot ce a avut de spus in politica. Bravo!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează