FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

Dorinel Munteanu a fost suspendat! Câte etape stă pe bară după eliminarea din Dinamo - Oțelul

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 15:51 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 17:24

Dorinel Munteanu (55 de ani) și-a aflat azi suspendarea dictată de Comisia de Disciplină.

Antrenorul Oțelului a fost eliminat în minutul 75 al meciului cu Dinamo, 1-3, de arbitrul Andrei Moroiță, iar azi Comisia de Disciplină a dat verdictul în cazul suspendării sale.

A venit verdictul la Comisia de Disciplină! Ce suspendare au primit Antwi, Olaru și Kaprof după eliminările din FCSB - FC Botoșani
FCSB - FC BOTOȘANI 3-2
A venit verdictul la Comisia de Disciplină! Ce suspendare au primit Antwi, Olaru și Kaprof după eliminările din FCSB - FC Botoșani

Dorinel Munteanu, trei etape de suspendare

Astfel, Munteanu, care mai întâi a încasat cartonaș galben, apoi a văzut «roșu», a primit o suspendare de două etape și o penalitate sportivă de 6.000 de lei. La cele două etape, se mai adaugă una, pentru cumul de cartonașe galbene (4). El mai fusese avertizat în etapele cu numerele 1, 2 și 4.

Fostul mijlocaș a ispășit deja o etapă din suspendarea sa. Nu a stat pe bancă la meciul cu Farul (1-1), iar acum va mai lipsi la duelurile cu CFR Cluj și Hermannstadt.

Rapid cere pedepsirea lui Dorinel Munteanu

Veștile proaste continuă pentru Dorinel. Și ar mai putea primi o pedeapsă. Motivul? Rapid l-a reclamat la Comisii.

La finalul meciului Rapid – Oțelul, Dorinel Munteanu a avut un derapaj rasist la adresa fanilor giuleșteni, nemulțumit că aceștia l-au înjurat. „Îi știu de mult timp pe fanii Rapidului, sunt extraordinari, le sunt simpatic, poate câțiva au fost mai «bronzați» puțin”, a declarat Munteanu.

Iar Rapidul i-a făcut plângere. Cazul se va judeca pe 28 februarie, iar giuleștenii au cerut, din informațiile Gazetei Sporturilor, pedeapsa maximă: 6 etape. Dar e puțin probabil ca Munteanu să primească o sancțiune atât de drastică.

Amenzi pentru Dinamo și Oțelul

Nici cele două cluburi nu au scăpat de amenzi. Comisia a decis să o amendeze pe Dinamo cu 10.000 de lei, în timp ce Oțelul are de achitat o amendă de 7.500 de lei.

În temeiul art. 83.7 din RD, se sancționează clubul SC Dinamo 1948 SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 82.2 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul ACS SC Oțelul Galați cu penalitate sportivă de 7.500 lei.

- comunicat Comisia de Disciplină

Ce alte decizii a mai luat Comisia de Disciplină

  • CFR Cluj - Rapid: Incidente - În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu penalitate sportivă de 5.000 lei.
  • U Cluj - FCSB: Incidente - În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul ASFC Universitatea Cluj cu penalitate sportivă de 22.500 lei.
  • FCU Craiova - CFR Cluj: Incidente - În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC U 1948 Craiova cu penalitate sportivă de 10.000 lei.
  • Hermannstadt - FCU Craiova: Eliminare - Săceanu Robert Elian (delegat FC U 1948 Craiova) - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează delegatul echipei FC U 1948 Craiova, Săceanu Robert Elian, cu suspendare pentru o lună și penalitate sportivă de 640 lei.

VIDEO. Bogdan Andone, întrebat despre șansele de salvare ale Botoșaniului: „Zero! Liga 2!”

Citește mai multe știri din Superligă:

Dinamo, cu probleme de lot înainte de meciul cu Hermannstadt » Kopic a oferit ultimele detalii
DINAMO - HERMANNSTADT
Dinamo, cu probleme de lot înainte de meciul cu Hermannstadt » Kopic a oferit ultimele detalii
S-a întors după 14 ani și a făcut haos! „Centralul” Cătălin Buși a mai distrus un meci al FCSB-ului și de atunci n-a mai fost delegat
FCSB - FC BOTOȘANI 3-2
S-a întors după 14 ani și a făcut haos! „Centralul” Cătălin Buși a mai distrus un meci al FCSB-ului și de atunci n-a mai fost delegat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  26 Februarie 2024, 22:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  26 Februarie 2024, 17:40

sa-l informeze cineva pe electrician ca la cartonaș rosu direct se sta minim DOUA etape !

tallpaiadului
tallpaiadului  •  26 Februarie 2024, 17:11

Dorinel plateste pentru personalitatea lui, e o mare problema pentru antrenorii de genul lui Dorinel, Dan Petrescu si Hagi care pur si simplu nu isi pot tine in frau anumite iesiri necontrolate din timpul meciurilor. De remarcat ipocrizia crasa a rapidistilor, care aleg sa foloseasca “rasismul” ca pe o arma aflata indemana lor, pe care o pot indrepta in directia care le convine. Pai daca Dorinel merita 6 etape de suspendare pentru declaratia lui, atunci Sucu merita suspendat pe viata pentru ce a declarat dupa meciul impotriva Otelului referitor la aceiasi suporteri rapidisti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează