FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

Dorința exagerată a lui Becali afectează FCSB: „Totul a plecat de la declarația patronului”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 10:33

Gigi Becali i-a cerut lui Mihai Teja în momentul venirii la FCSB ca echipa să aibă posesie, iar acest lucru pare să afecteze jocul, susține fostul fotbalist George Galamaz după meciul de ieri cu Dunărea Călărași, scor 1-1.

"Totul a plecat de la declaraţia patronului, că doreşte o echipă de posesie. Posesia pleacă de la portar şi de asta n-a mai jucat cu minge lungă. Putea să joace cu mijlocaşul central, aşa i-a prins descoperiţi. Asta e părerea mea, din cauza asta... Jucătorii ştiu că trebuie să aibă posesia", a declarat Galamaz, la TV Digi Sport.

Ex-stelistul Nana Falemi a vorbit și el despre eroarea lui Bălgrădean: „Portarul a încercat să joace mingea peste mijlocașul central, direct pe om. N-a vrut să dea mingea la bătaie în față. Până să ia gol, au mai fost câțiva jucători lângă minge”.

"Să vă spun de ce l-am ales pe Mihai. L-am întrebat cum vede fotbalul. Mihai Stoichiță m-a influențat, am văzut la televizor că a spus că e antrenor de posesie. I-am cerut părerea și lui Gică Hagi și mi-a spus: «Gigi, e antrenor de posesie». Exact ce voiam”
Gigi Becali

 Citește și:

Cornel Dinu îl distruge pe Becali după egalul de la Călărași: „Ce pretenții să ai când proprietarul vindea brânză, iar acum e specialist în fotbal?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
minell73
minell73  •  03 Februarie 2019, 15:28

Treaba-i relativ simpla. Gheorghe trebuie musai sa ajunga inapoi la locul unde a purtat gulerul cervical. Doar asa fotbal club fotbal club sb va mai juca ceva.

se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  03 Februarie 2019, 14:05

Zilnic ne tăvălim de râs când citim despre Gigi și Fotbal Club FCSB. :))

1260234347346768
Ioan Trisi  •  03 Februarie 2019, 13:51

M-a innebunit cu termenul asta,,posesie,,! Sa-si ia fiecare cate o minge acasa,in posesie,ca pe teren e numai una si adversarii nu le-o dau in ,,posesie,,!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează