FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

Cornel Dinu îl distruge pe Becali după egalul de la Călărași: „Ce pretenții să ai când proprietarul vindea brânză, iar acum e specialist în fotbal?”

Cornel Dinu și Gigi Becali
Cornel Dinu și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 10:46

Cornel Dinu a vorbit despre egalul de ieri dintre Dunărea Călărași și FCSB, scor 1-1, și a spus că principalul vinovat e Gigi Becali, iar pe Mihai Teja îl apără.

„Devine dramatic să constatăm ce se joacă la noi. Legat de FCSB și de partida lor de la Călărași... Noi vrem prea mult în toate domeniile. Ce pretenții să avem noi de la FCSB-ul ăsta, când proprietarul sau patronul vindea în trecut brânză, iar acum s-a găsit peste noapte mare specialist în fotbal? A plecat de la două kilograme de brânză în piață și acum învârte milioane.

Nivelul în fotbalul românesc e foarte scăzut. Nu-l judecați pe Teja! Aici e un chilipir al băiatului ăstuia din Pipera. Îi place și lui fotbalul și exersează acum. Nu cereți de unde nu se poate da nimic. Lui îi place fotbalul, îl are consilier pe Luțu, care știe fotbal mai mult decât toți la un loc. Teja e un băiat bun, civilizat. El n-are hățuri, e prea civilizat pentru hărmălaia pe care o face băiatul ăsta din Pipera”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Vezi și

VIDEO + FOTO Ambulanța pe teren, scandal între Alexa și Hațegan și lovitură de pedeapsă neacordată! Toate s-au întâmplat într-o fază 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
tinn
tinn  •  03 Februarie 2019, 21:17

iar se trezeste sa vorbeasca ganditorul de la Hamangia cu basca?

189203981613231
Maria Iancu  •  03 Februarie 2019, 16:55

Vorbeste un neica nimeni , nu inteleg de ce nu da imdicatii patrupezilor lui care sunt la retrogradare , dar teama ca-si pierde pensia si gradele este mare si apoi de la gsp si alte emisiuni pe la care mai respira si el , mai cerseste si de acolo ceva maruntis .Sa-i fie rusine si sa-si vada de viata lui cea de acum sau pe cea pe care a avut-o ,de militian ordinar ,si-a batut joc de Dobrin ,,pentru ca-i da cap in cap pe dinamovisti pe la meciuri .

minell73
minell73  •  03 Februarie 2019, 15:25
Postat de Anton Pan pe 03 Februarie 2019, 13:23

Beție de cuvinte tipica procurorului milițian! Vorbește prea mult și prea prost acest reprezentant al clubului milițienesc. Dacă Steaua a ajuns rău, mereu in cupele europene și in disputa pt titlu atunci ce sa mai zicem de parodiile patrupede de la doar dinamo București cel mai prost banc ești ! Dar nu poți sa te aștepți de la un tulburat precum milițianului Corneluș la logica și rațiune! A pierdut demult și puținul pe care îl avea!

***, pentru ca voi nu va sustineti echipa neconditionat. Voi doar adulati un infractor agramat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează