FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - CSU CRAIOVA 1-2

Dorința la unison a oltenilor după victoria de la Chiajna, 2-1: "Ar fi bine să se întâmple asta cu FCSB" » Cum a caracterizat Mangia jocul echipei sale

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 22:54

Devis Mangia, tehnicianul celor de la CSU Craiova, a comentat victoria reușită de echipa sa pe terenul Concordiei Chiajna, scor 2-1. Italianul a declarat că și-ar dori ca partida cu FCSB de etapa viitoare să se joace pe noul stadion din Craiova. 

"Sunt puncte importante pe care le-am câștigat. Am avut ocazii să închidem meciul mai devreme, dar nu am reușit să facem acest lucru. Am avut anumite greșeli tehnice. În plus, nu am avut posesia pe care ne-am fi dorit-o. 

Am vrea să jucăm meciurile pe teren propriu, am tot jucat ultimele meciuri în deplasare. Pentru băieții noștri, ar fi bine să jucăm cu FCSB pe noul stadion", a declarat Mangia, la TV Telekom Sport.

"Zlatinski a avut o problemă, nu am vrut să risc nimic, mai ales că aici, la Chiajna, se joacă pe teren sintetic"
Devis Mangia, antrenor CSU

La fel ca Mangia, Băluță și Martici, marcatorii golurilor oltenilor, și-au manifestat dorința de a juca derby-ul cu FCSB pe noua arenă din Craiova. 

"A fost un meci spectaculos, decis pe final. Ne bucurăm din suflet pentru victorie. Am reușit să facem un meci destul de bun, adversarii au jucat doar cu minge lungă. Ne-a fost greu, noi nefiind o echipă cu talie. Importante sunt acum puntele.

Mister ne spune mereu să avem răbdare, să jucăm până în ultimul minut. Sunt fericit că am reușit să înscriem pe final, e o victorie frumoasă. Vreau să le mulțumesc suporterilor care au fost alături de noi într-un număr atât de mare (n.r. aproximativ 800 de fani ai oltenilor au făcut deplasarea la Chiajna).

Îmi doresc să jucăm pe noul stadion cu FCSB. Știu că va fi o atmosferă de nedescris", a declarat Băluță.

"A fost un meci greu, am luat un gol stupid, dar suntem foarte fericiți că am câștigat.

Am încercat să luptăm până la sfârșit, am fost și puțin noroși. A fost un gol frumos al meu. Eu sunt fundaș, dar mă bucur când pot să înscriu.

Abia aștept să joc cu FCSB săptămâna viitoare. Sper să fie pe noul stadion"
Ivan Martici, CSU Craiova

Citește AICI cronica partidei Concordia Chiajna - CSU Craiova 1-2

VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  21 Octombrie 2017, 11:35

Am fost surprins sa vad cum golul egalizator, al celor de la Chiajna a fost dupa o faza la care Bud "a sutat" cu mana, si de aici a iesit gol. Parea ca si arbitrul ar vrea egal, doar ca...Dumnezeu e mare...si vede. Felicitari Craiovei care are totusi un lot cam subtire, unele absente, se simt imediat, in plus si in aparare ar mai trebui, pe centru unul mai bun.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează