FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV Al doilea transfer al zilei la U Cluj » A semnat și fotbalistul lunii octombrie în ancheta GSP

Doru Popadiuc, în albastru // foto: Imago Images
Doru Popadiuc, în albastru // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 30 mai 2023 19:14 / Actualizat marti, 30 mai 2023 20:58

În ziua în care l-a prezentat pe stoperul Bogdan Mitrea (detalii), U Cluj a rezolvat și transferul mijlocașului ofensiv Doru Popadiuc (28 de ani), care vine liber de contract după 2 ani în care a îmbrăcat tricoul Chindiei Târgoviște.

Universitatea a rezolvat al treilea transfer din acest mercato și al doilea al zilei, aducerea lui Doru Popadiuc, mijlocaș ofensiv cu 8 goluri și 4 pase decisive în acest sezon de SuperLigă.

Gazeta Sporturilor a aflat că fotbalistul sucevean a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă o stagiune.

Dragomir a scanat noul transfer al Rapidului și dă verdictul: „Bravo! Mutu chiar se pricepe la fotbal”
RAPID
Dragomir a scanat noul transfer al Rapidului și dă verdictul: „Bravo! Mutu chiar se pricepe la fotbal”

Al doilea transfer al zilei la U Cluj: a semnat și Doru Popadiuc

Popadiuc vine din postura de fotbalist liber de contract, după ce i-a expirat înțelegerea cu retrogradata Chindia Târgoviște.

Pentru Doru Popadiuc, începutul sezonului 2022/2023 a fost extraordinar. El a fost desemnat „Jucătorul lunii octombrie 2022” în ancheta lunară a Gazetei Sporturilor, după o lună excepțională, cu 5 goluri și un assist.

Doru nu a putut să mențină acel ritm și în returul sezonului, apoi în play-out. Din noiembrie și până la finalul sezonului a mai contribuit decisiv la numai 4 goluri: o dată a înscris, de trei ori a fost „responsabil” cu assistul.

Înainte să ajungă la U Cluj, Popadiuc a mai jucat la 5 echipe românești: Ceahlăul, FCSB, FC Voluntari, Poli Iași și Chindia. Are și o experiență în străinătate, la Irtysh Pavlodar din Kazahstan, între ianuarie și decembrie 2018.

Mai multe știri din Liga 1:

MM Stoica se ia de fotbalistul care a plâns la flash-interviu: „E mai mult decât xenofobie”

Gică Hagi povestește ce s-a întâmplat la pauza meciului care a decis titlul: „Asta cu certatul mai lăsați-o!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  31 Mai 2023, 10:44

se apropie si U de 40 de fotbalsiti ... sa nu pateasca cum am patit-o noi cu varu lui Edi, Valentin Iordanescu, acel excroc care ne-a umplut lotul de a trebui sa platim peste 40 de salarii, la echipa mare .. .. care pana la umra, nu s-au platit toate, si tot cte unul a plecat si ne-a dat in judecata.. si uite-ne intrati in insolventa si apoi desfiintati!! :( GRiga mare cu lotul "stufos" ca joaca sau nu, omu trebuie platit, ca are semnat un contract de munca!!! GRIJA MARE U!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează